Bahar dizisine 6 yeni oyuncu dahil oluyor, Sevilen dizi 2. sezona ne zaman başlayacak?

Bahar dizisine 6 yeni oyuncu dahil oluyor, Sevilen dizi 2. sezona ne zaman başlayacak?
Show TV'nin Salı günleri izlenme rekoru kıran dizisi Bahar'ın yeni sezonunda 6 yeni oyuncuyu kadrosuna dahil edeceği belirtildi. Peki Bahar ikinci sezonu ne zaman ekranlara geri dönecek?

Bir kadının yaşam mücadelesinin anlatıldığı Show TV'nin Salı akşamları seyircisini ekrana kilitleyen dizisi Bahar'ın ikinci yeni sezonuna sürprizlerle geleceği ortaya çıktı. Yeni sezon hazırlıklarına başlayan MF Yapım'ın Bahar dizisine 6 yeni oyuncuyu kadroya dahil edeceği öğrenildi.


Neslihan Yeşilyurt'un yönetmen koltuğunda oturduğu başrolü Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Elit Andaç Çam, Hatice Aslan ve Füsun Demirel gibi isimlerin yer aldığı Bahar dizisinde sezon finalinin heyecanla dolu bitmesi ve 2. sezonu merak eden dizinin izleyicisi, yeni sezondaki değişiklikleri merak ederken diziye 6 yeni ismin dahil olacağı belirtildi.

65ddedee466fc418cce3e218jpg.webp


Bahar dizisine 6 yeni oyuncu dahil oluyor!

Bahar dizisinin sezon finalinde Bahar'a karaciğerini veren Timur'un kalbinin durmasıyla ameliyat masasında gerilim dolu dakikalar yaşanmıştı. Timur ve Bahar yaşam mücadelesi verirken Umay ve Parla'nın barışmasının ardından Rüzgar'ın otomobilin uçuruma yuvarlanmasıyla işler iyice karışmıştı. Dizinin 2. sezonunda birçok tahminler yürütülürken ekibe dahil olan 6 yeni oyuncunun canlandıracağı karakterlerde merak ediliyor. Bahar'ın yeni sezonunda 6 oyuncunun görüşmeleri devam ederken hikayenin akıbeti ise belli oldu.

Bahar'ın yeni sezonunda Peran Vakfı'nın başhekimi değişecek ve Süreyya isimli karakter diziye dahil olacak. Süreyya'nın dizide sağ kolu Ergün ise diziye renk katacağı belirtiliyor.

galeri-906x510.jpg

Dizide Uğur karakterinin (Devrim Kabacaoğlu) babası Bahar'a dahil olacak. Uğur'un babası diziye dahil olacak isimler arasında.. Hatip karakterinin Uğur ile ilişkisinin ekranlara yansıyacağı belirtilirken, Evren'in (Buğra Gülsoy) manevi oğlu Cem diziye bomba gibi düşecek. Ayrıca Peran Vakfı'nın kantininde çalışacak Kiraz ve Çağla'nın arkadaşı rolüyle diziye dahil olacak Zuhal'in ise hangi oyuncular tarafından canlandırılacağı belirsizliğini koruyor.

Bahar yeni sezona ne zaman başlıyor?

Show TV'nin sevilen dizisi Bahar'ın önümüzdeki günlerde sete çıkması ve çekimlere başlaması beklenirken 2. yeni sezonun 17 Eylül 2024 Salı günü başlaması planlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.