Yalı Çapkını'nın Kaya'sı Taro Emir diziye veda etti, sebebi ise herkesi şaşırttı

Yalı Çapkını'nın Kaya'sı Taro Emir diziye veda etti, sebebi ise herkesi şaşırttı
Yalı Çapkını'nda geçtiğimiz sezon diziye dahil olan ve Kaya karakterine hayat veren Taro Emir Tekin, diziye veda ettiğini açıkladı.

Yalı Çapkını'nın yakışıklı oyuncusu Taro Emir, dizide canlandırdığı Kaya karakteriyle ekranlara veda ettiğini duyurdu. Sevilen oyuncu dün akşam aynı dizide oynadığı rol arkadaşları Beril Pozam ve Ersin Arıcı çiftinin düğününde basın mensuplarına Yalı Çapkını'ndan ayrıldığı açıkladı.


Çekimlerinin ay sonunda başlayacak olan Yalı Çapkını'nda sevilen oyuncu Buçe Buse Kahraman'ın ardından bir diğer ayrılık haberi ise Taro Emir Tekin'den geldi. Diziden ayrıldığını açıklayan Taro Emir düğün çıkışı yaptığı açıklamasında "Yalı Çapkını'ndaki misyonumu tamamladım" ifadelerini kullandı.

62072c9245d2a0c0140c71f6.webp

Yalı Çapkını ekibiyle vedalaştık

Başarılı oyuncu ve şarkıcı Şevval Sam ile eski futbolcu Metin Tekin'in oğlu olan Taro Emir Tekin, Yalı Çapkını'nda hayat verdiği Kaya karakteriyle diziden ayrıldığı muhabirlere açıklamasının ardından dizi ekibiyle vedalaştığını ifade etti. Tekin; "Yalı Çapkını fevkalade bir iş, ben de çok tatlı bir ekiple çalıştım. Yalı Çapkını'ndaki misyonumu tamamladım. Ben bu ekipten kolay kolay kopmam. OGM ile çalışmak benim açımdan çok onur verici bir tecrübeydi" ifadelerini kullandı.

0l-qnimv8ukfah0tqicx-a.webp


Yalı Çapkını'ndan ayrılma sebebini açıkladı

Başarılı genç oyuncu Taro Emir Tekin, Yalı Çapkını'ndan neden ayrıldınız sorularının üzerine yeni projesi "Kuşatma" ile ekranlarda olmaya devam edeceğinin sinyalini verdi. Proje ile ilgili bilgi veren Tekin, "Kuşatma projesine hazırlanıyorum şuan. Umarım seyirci de beğenir" dedi. Taro Emir daha önce Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Selçuk karakteriyle hafızalara kazınmış ve oyunculuğuyla izleyicilerin beğenisini kazanmıştı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.