Siyah Kalp dizisi tuttu mu, izlendi mi? Siyah Kalp 1. bölüm reytingleri nasıl, kaçıncı oldu?

Siyah Kalp dizisi tuttu mu, izlendi mi? Siyah Kalp 1. bölüm reytingleri nasıl, kaçıncı oldu?
Show TV’nin yeni sezondaki en iddialı dizileri arasında yer alan Siyah Kalp 1. bölümü ile ekranlarda yerini aldı. Peki Siyah Kalp dizisinin ilk bölümü ne kadar izlendi?

İddialı konusu ve geniş oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Siyah Kalp dizisinin ilk bölümü Show TV ekranlarında 12 Eylül Perşembe günü yayınlandı. Siyah Kalp dizisini takip eden diziseverler, yapımın 1. bölümünün tutup tutmadığını araştırmaya başladı. Peki Siyah Kalp 1. bölüm reyting aldı mı, ne kadar izlendi? Siyah Kalp 1. bölüm reytingleri belli oldu mu?

siyah-kalp-dizisi.webp

Siyah Kalp dizisi 1. bölüm izlendi mi, tuttu mu?

İlk bölümüyle 12 Eylül Perşembe akşamı ekranlarda yerini alan Siyah Kalp dizisinin başrollerinde Hafsanur Sancaktutan, Aras Aydın, Ece Uslu, Leyla Tanlar, Burak Tozkoparan, Burak Sergen, Esra Dermancıoğlu (Hikmet), İlker Aksum (Tahsin), Genco Özak (Esat), Bülent Polat (Bünyamin), Ayşe Tunaboylu (Enise), Gözde Çığacı (Canan), Derin İnce (Harika), Deniz Karabaş (Esma), Ferda Işıl (Sakine) ve Işıl Yücesoy (Nihayet) gibi isimler yer alıyor. Siyah Kalp dizisinin ekranlara gelen ilk bölümünün yeterli izlenme oranına ulaşıp ulaşmadığı ise merak konusu oluyor.

3709033-576x322.jpg

Siyah Kalp 1. bölüm reytingleri 12 Eylül Perşembe

Yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın üstlendiği, senaryo yazarlığını Yılmaz Tunç’un yaptığı Siyah Kalp dizisi Show TV’de ilk bölümüyle diziseverlerle buluştu. Siyah Kalp’in 1. bölümünün reyting listesinde nasıl yer bulduğu ise yarın açıklanacak. 12 Eylül Perşembe günü yayınlanan programların reytingleri 13 Eylül Cuma sabahı açıklandığı için Siyah Kalp’in reytingleri henüz bilinmiyor.

Siyah Kalp konusu nedir, nerede çekiliyor?

Nevşehir’in Kapadokya bölgesinde çekimleri gerçekleştirilen Siyah Kalp dizisinin sürükleyicibi bir aile dramını anlatan konusu şöyle: Genç yaşta ikizlerini terk eden Sumru (Ece Uslu), varlıklı iş adamı Samet (Burak Sergen) ile evlenir. Yıllar sonra ikizler Nuh (Aras Aydın) ve Melek (Hafsanur Sancaktutan), annelerinin kim olduğunu öğrenip Kapadokya’ya gelirler. Geldikleri ihtişamlı konakta Nuh, Sevilay (Leyla Tanlar) ile karşılaşır. Melek’in yolu ise Samet'in ilk evliliğinden olan oğlu Cihan (Burak Tozkoparan) ile kesişir. Sumru, çocuklarını ailesinden saklamaya ve uzak tutmaya çalışsa da, Melek ve Nuh aileye ve Cihan ile Sevilay’ın kalbine sızmayı başaracaktır.

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.