Bahar dizisi bugün başlıyor mu, ne zaman başlayacak? Bahar dizisi yeni sezon ne zaman?

Bahar dizisi bugün başlıyor mu, ne zaman başlayacak? Bahar dizisi yeni sezon ne zaman?
Show TV ekranlarının sevilen yapımlarından olan Bahar dizisinin yeni sezon tarihi merakla bekleniyor. Peki Bahar dizisi bugün başlıyor mu, ne zaman başlayacak?

Show TV ekranlarında yayınlanan, MF Yapım imzalı reyting rekortmeni dizisi Bahar’ın yeni sezon çekimleri bütün hızıyla devam ediyor. İlk sezonuyla oldukça reyting alan ve Salı günlerinin en sevilen yapımlarından olan dizi, ikinci sezonuyla ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Peki dizinin yeni sezonu ne zaman, bugün mü başlayacak?


BAHAR DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?


Bahar dizisinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Sevilen dizinin yeni bölümü bugün başlamıyor. Dizinin yayınlanacağı tarih belli olduğunda ise sayfamızda yer vereceğiz.


BAHAR DİZİSİ SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?


Bahar'ın 16. bölümü oldukça reyting almıştı. Dizinin son yayınlanan bölümünde Bahar ve Timur’un mahkemesinde, sürpriz bir delil ortalığı karıştırmıştı. Bahar’ın herkesten gizlediği hastalığı ise artık tamamen açığa çıkmıştı.

Timur, bir yandan Nevra’nın başında dolaşan kara bulutlardan kurtulmaya çalışırken, geçmişin de açığa çıkmasıyla iyice sarsılmıştı. Nevra ise sürpriz bir isimden destek isteyecekti.

Yeni bölümde tüm hastane Bahar için seferber olmuştu ve Evren ile Timur büyük bir hesaplaşmanın eşiğindeydi. Tüm bunların yanında Rüzgar, Parla ve Umay’ı bir araya getirmişti. Ancak bu ekibi de bir sürpriz beklemekteydi. Yine Bahar ve Timur da büyük bir değişimin eşiğindeydi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.