Bizi Birleştiren Hayat dizisi konusu nedir? Bizi Birleştiren Hayat dizisi oyuncuları kimler?

Bizi Birleştiren Hayat dizisi konusu nedir? Bizi Birleştiren Hayat dizisi oyuncuları kimler?
Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan “Bizi Birleştiren Hayat” dizisi yeni sezonda günlük dizi olarak ekranlarda yer alıyor. Peki Bizi Birleştiren Hayat dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte konusu ve oyuncu kadrosu...

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve yapımını Royal Pictures’ın üstlendiği, hafta içi her gün ekranlarda olacak olan günlük dizi Bizi Birleştiren Hayat'ın konusu ve oyuncuları merak edildi. Yönetmen koltuğunda Ayhan Özdemir oturduğu dizi yayın hayatına başladı. İşte dizi hakkında merak edilenler...


BİZİ BİRLEŞTİREN HAYAT KONUSU NEDİR?


Bizi Birleştiren Hayat dizisi 9 Eylül Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün 11.00’de Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Dizide, birbirlerine çok bağlı iki kız kardeş olarak bilinen Yasemin ve Mine’nin hayatı annelerinin başına gelen talihsiz bir olay yüzünden değişecektir. Bundan böyle gidebilecekleri tek bir yerleri vardır; o da anneanneleri Münevver Hanım’ın konağı olacaktır. Münevver Hanım’ın kapısına gitmeleri gereken o sabah, her biri için yeni bir kaderin başlangıcı olacaktır.

Soylu bir aileden gelen Münevver Hanım, seneler geçse de hala gösterişli olan konağında, emektar hizmetçisi Suzan ile birlikte yaşamaktadır. Konağın kapısına ablası tarafından bırakılan küçük kız çocuğu, bir tek Münevver’in değil pek çok kişinin de hayatında adeta kökten değişim yaratacaktır.

Saklanan o kadar çok sır ve öyle bir cinayet vardır ki; bunların açığa çıkmasıyla beraber herkesin hayatı tamamen kaos haline dönecek, düzenler bozulacak, yuvalar dağılacak ve artık hiçbir şey eskisi gibi normal olmayacaktır.


BİZİ BİRLEŞTİREN HAYAT OYUNCULARI KİMLER?


Başrollerinde Nilgün Kasapbaşoğlu ve Kayra Zabcı’nın yer aldığı Bizi Birleştiren Hayat dizisinde yer alan diğer oyuncular ise şöyle:

Emir Gülsever,

Şerif Bozkurt,

Yeşim Ceylan,

Hazal Güzel,

Doğaç Gözüdeli,

Zelal Barlas,

Irmak Korkmaz,

Farah Nesrin Yıldırım,

Ayça İşözen,

Savaş Alp Başar,

Elif Naz Sabuncu.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.