Bir Gece Masalı dizisi nerede çekiliyor? Setinin yeri merak ediliyordu: İşte Bir Gece Masalı dizisinin çekim yeri!

Bir Gece Masalı dizisi nerede çekiliyor? Setinin yeri merak ediliyordu: İşte Bir Gece Masalı dizisinin çekim yeri!
Başrollerini Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun'un canlandırdığı Bir Gece Masalı dizisinin çekim yeri sık sık sorgulanıyor. İlgiyle takip edilen dizi, hem hikayesi hem oyunculuklarıyla dizi severlerden tam not aldı. İşte Bir Gece Masalı'nın çekim yeri!

Bir Gece Masalı dizisi yeni sezonun en sevilen dizilerinden olmayı başardı. Dizinin çekildiği pek çok yer izleyici tarafından sorgulanmaya başlandı. Peki Bir Gece Masalı dizisi nerede ve hangi ilde çekiliyor? İşte Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun'un rol aldığı dizinin çekim yeri...

BİR GECE MASALI NEREDE ÇEKİLİYOR?


ATV ekranlarında yayınlanan Bir Gece Masalı dizisindeki dereler, akarsular, mağaralar kısacası doğal güzellikler izleyici tarafından oldukça beğenildi. Dizide kullanılan set ve çekim yerleri sorgulanmaya başlandı. Dizinin sahnelerinin büyük çoğunluğunun Pamukkale’de çekildiği biliniyor.

BİR GECE MASALI DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?


Bir Gece Masalı dizisine birbirinden yetenekli ve başarılı isimler yer alıyor. Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun'un başrollerini paylaştığı dizide diğer oyuncular ise şu şekilde:

Gürkan Uygun,

Mesut Akusta,

Rüçhan Çalışkur,

Kenan Bal,

Yıldız Kültür,

Özlem Türkad,

Eren Vurdem,

İrem Altuğ,

Kerem Aslanoğlu,

Emel Çölgeçen,

Ecem Çalhan,

Nazan Diper.

Yeni dizi Bir Gece Masalı 3 Eylül Salı günü ATV ekranlarında yayınlanan ilk bölümüyle yayınlanmıştı. Sevilen dizi artık her Salı günü ekranlarda olacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.