İlk ve Son dizisinin 2. sezonu ne zaman, hangi platformda, kimler var?

İlk ve Son dizisinin 2. sezonu ne zaman, hangi platformda, kimler var?
İlk ve Son dizisinin 2. sezonu ne zaman, yayınlandı mı, hangi platformda, kimler oynuyor, nasıl izlenir, kaç bölüm, yayın tarihi, fragman? İşte tüm detaylar…

Başrollerine Özge Özpirinççi ve Salih Badem’in yer aldığı ilk sezonun büyük ses getirmesinin ardından ikinci sezonu çekilen İlk ve Son dizisinin yayın tarihi, bölümleri, fragmanı, yayınlanacağı platform ve oyuncu kadrosu merak konusu oluyor. Peki İlk ve Son 2. sezon ne zaman başlıyor, kimler var, nerede yayınlanacak, nasıl izlenir? İşte yanıtlar…

ilk-ve-son-hhkq-cover.jpg

İlk ve Son 2. sezon ne zaman, hangi platformda?

2021 yılında yayınlanan birinci sezonu büyük bir izleyici kitlesine ulaşan İlk ve Son dizisinin 2. sezonu geliyor. Dizinin yeni sezonu farklı bir oyuncu kadrosu ve senaryo ile diziseverlerin beğenisine sunulacak. İlk ve Son dizisinin 2. sezonu yine BluTV ekranlarından yayınlanacak.

İlk ve Son 2. sezon kaç bölüm, nasıl izlenir?

BluTV’de 2. sezonu ile ekranlara gelmeye hazırlanan İlk ve Son dizisi 24 Ekim 2024 tarihinde yayınlanacak.

gxqxhmsxuaa864p.jpeg

İlk ve Son 2. sezon oyuncu kadrosu

İlk ve Son dizisinin ilk sezonu ile ikinci sezonu arasındaki en önemli fark oyuncu kadrosu olarak öne çıkıyor. Salih Bademci ve Özge Özpirinççi’nin yerine yeni sezonda Hazal Subaşı ve Ulaş Tuna Astepe başrollerde yer alıyor. Öte yandan dizide; Serhat Kılıç, Serdar Orçin, Sarp Levendoğlu ve İlker Kızmaz gibi isimlerin yanı sıra İsmet Ege Tonbul, Muhammet Uzuner, Sevil Akı, Senan Kara, Kaan Sevi, Neslihan Arslan, Zeynep Yüce, Naz Göktan, Seyhan Arman ve Azra Aksu da yer alıyor.

İlk ve Son 2. sezon konusu

Yönetmen koltuğunda Devrim Yalçın’ın oturduğu, senaryo yazarlığını Hakan Bonomo’nun yaptığı ve yapımcılığını Ortaks Yapım’ın üstlendiği İlk ve Son dizisinin 2. sezonu Nilüfer ve Cihan karakterlerinin ilişkilerini konu ediniyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.