Müge Anlı'da kayıp olan Hatice Musaoğlu kimdir, öldürüldü mü? Hatice Musaoğlu nereliydi, kaç yaşındaydı?

Müge Anlı'da kayıp olan Hatice Musaoğlu kimdir, öldürüldü mü? Hatice Musaoğlu nereliydi, kaç yaşındaydı?
Müge Anlı'da konu alınan Hatice Musaoğlu cinayetin bugün tekrar gündeme geldi. 17 Ocak 2006 tarihinde kaybolan Kastamonulu Hatice Musaoğlu’nun 4 çocuğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı. Peki Hatice Musaoğlu kimdir, öldürüldü mü?

Müge Anlı'da konu alınan Hatice Musaoğlu cinayeti yeniden gündeme geldi. 17 Ocak 2006 yılında 50 yaşındayken kaybolan Hatice Musaoğlu’nun 4 çocuğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak annesini aramaya başladı. Hatice Musaoğlu’nun kaybı için kızı Melek ağabeyi olan Aydın Musaoğlu’nu suçlamakta. Peki Hatice Musaoğlu kimdir, neden öldürüldü?

HATİCE MUSAOĞLU KİMDİR, ÖLDÜRÜLDÜ MÜ?


Kastamonu’nun Azdavay ilçesinde herkes tarafından tanındığı iddia edilen Hatice Musaoğlu kaybının ardından üzerinden 17 yıl geçti. Geçen senelerin ardından kızı Melek Musaoğlu, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına annesini aramak için başvurdu.


Kastamonu’da 17 Ocak 2006 tarihinde kaybolan Hatice Musaoğlu Müge Anlı ile Tatlı Sert programında çeşitli iddialar ile tekrardan yıllar sonra gündeme geldi. Hatice Musaoğlu’nun kaybı için kızlarından Melek ağabeyi Aydın Musaoğlu’nu sorumlu tutarken Melek Musaoğlu, canlı yayında “Annemi abimin öldürdüğünden şüpheleniyorum.” diyerek abisinin suçlu olduğu savundu.

OĞLU AYDIN MUSAOĞLU MU ÖLDÜRDÜ?

Aydın Musaoğlu’nun o dönem 3,5 yaşında olan kızı babaannesinin kaybolduğu dönemde babasının Hatice Musaoğlu’nu çuvala koyduğunu ve yukarı taşıdığını pek çok kişiye anlattığı da gündeme geldi.


Melek Musaoğlu, 3,5 yaşındaki torunun anlattıklarını aktararak “Babaannem telefonla konuşurken babam sobanın demir çubuğuyla kafasına vurdu. Kan aktı. Sonra boğmaya kalktı. Çuvala koyup yukarı attı” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.