Müge Anlı'da canlı yayında cinayet itirafı: Babamın çayına uyku ilacı katıp teravihe gittim

Müge Anlı'da canlı yayında cinayet itirafı: Babamın çayına uyku ilacı katıp teravihe gittim
ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı programı canlı yayında yeni bir cinayet itirafına daha şahit oldu. Programa katılan Cengiz Karademir'in kızı Naime, babasının çayına uyku ilacı kattığını ve cinayete yardım ettiğini itiraf etti.

Müge Anlı ile Tatlı Sert Porgramı'nda yapılan cinayet itirafı izleyicileri şoke etti. 2019 yılında 47 yaşındayken Gaziantep Şahinbey'deki evinde ölü bulunan Cengiz Karademir'in kızı, şüpheli ölüm hakkında kan donduran bir itirafta bulundu.

MÜGE ANLI'DA ŞOKE EDEN CİNAYET İTİRAFI

Karademir'in kızı Naime, annesinin zoruyla babasının çayına uyku ilacı kattığını annesinin sevgilisi Şeyhmus'un ise eve gelip babasını boğarak öldürdüğünü itiraf etti.

Naime konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Şeyhmus, 'Ben babanı yastıkla boğacağım. Çırpınmasın sen bacaklarına otur' dedi. Ben ağlayınca evden çıktı, korktu. Beni sürekli 'Uyku ilacını verdin mi?' diye arıyorlardı. 3 gün sonra tekrar denemek istediler. 'Sen evde olma, beceremiyorsun' dediler. Bu sefer de pembe hapı attım çayına, karıştırdım. Ben zaten o gün teravihe gidecektim. Babam yine uyuyordu. Dedim 'Gidelim mi teravihe?', 'Yok uyuyacağım' dedi. Ben kapıyı açtım, çıktım. Şeyhmus geldi, o girdi eve direkt.

"ÜÇLÜ PRİZLE BABAMI BOĞMUŞ"

naime2.png

Sonra onun anlattığı var. 'Sen zaten çarpar çarpmaz baban kapının sesine uyandı. Beni gördü üzerime atladı, beraber boğuştuk' dedi. Balkona kaçmış, 'İçeri çektim' dedi. İlk başta babam üstteymiş, bayağı bir boğuşmuşlar. Şeyhmus'un yüzünde gözlük vardı, parçalanmış. Babam yardım istemek için balkonda bağırmış. Karşı komşu ifadesinde söylemiş.

Babamla boğuştuktan sonra babam bayılmış, bir şey olmuş artık. Şeyhmus da emin olmak için üçlü prizle babamı boğmuş."

ANNE İDDİALARI REDDETTİ

Şüphelerin odağında bulunan anne ise Müge Anlı'da canlı yayınla programa bağlanıp konuşulan iddiaları reddetti.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.