THY uçağında kabin memuruna saldırmakla yetinmeyen Dilan Çıtak, polisi de tehdit etti: 'Seni yerler koçum'

THY uçağında kabin memuruna saldırmakla yetinmeyen Dilan Çıtak, polisi de tehdit etti: 'Seni yerler koçum'
Türk Hava Yolları'nın (THY) Bodrum-İstanbul seferini yapan uçakta kedisi için kendisini uyaran kabin memuru ile karakolluk olan Dilan Çıtak Tatlıses'ın polislere tehdit ettiği anlara yönelik görüntüler ortaya çıktı.

Türk Hava Yolları'nın (THY) Bodrum - İstanbul seferini yapan uçağında olay çıkaran ve kabin memuruna saldıran sanatçı İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, ifadesi alınmak üzere karakola götürmek istendiği esnada da polisleri tehdit ettiği ortaya çıktı.

Dün, Dilan Çıtak Tatlıses, Türk Hava Yolları'nın (THY) Bodrum-İstanbul seferini yapan uçağında olay çıkarmış ve kendisini uyaran kabin memuruna saldırmıştı.

Yaşanan olay sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Dilan Çıtak, "Yayınlanan bu video olayın son dakikasında kendime yapılan tavrın sonucunda maniple edilmiş olduğum ve artık bu haksız şiddet eğilimli tavra vermiş olduğum tepkidir" diyerek kendini savunmuştu.

POLİSLERİ DE TEHDİT ETTİ

Ancak uçakta olay çıkaran Dilan Çıtak, kabin memuru saldırmakla sınırlı kalmadı, polislere yönelik tehditlerde de bulundu.

İfadesini alınmak üzere polisler tarafından götürüleceği esnada Çıtak'ın saldırgan tutumu burada da devam etti. Ellerin cebinde polisleri tehdit eden Dilan Çıtak "Öyle üniformana güvenerek hareket etmeyeceksin. Yerler seni burada koçum burada bak seni yerler. Ne olacak ne olacağını sanıyorsun ya. adam gibi adam olacaksınız." diyerek bağırmayı sürdürdü.

Karakola götürülen Dilan Çıtak Tatlıses burada verdiği ifadenin ardından havalimanından ayrıldı.

THY KARA LİSTEYE ALDI

Olayın ardından şikayet üzerine Dilan Çıtak Tatlıses ile kabin memuru karakolluk oldu. Dilan Çıtak Tatlıses'in, havayolu şirketi tarafından kara listeye alındığı öğrenildi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.