Deha dizisinin Boran'ı kimdir? Çağan Efe Ak kimdir, aslen nereli? Çağan Efe Ak kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

Deha dizisinin Boran'ı kimdir? Çağan Efe Ak kimdir, aslen nereli? Çağan Efe Ak kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
Show TV ekranlarında yayınlanan Deha dizisinde Boran karakterine kimin hayat verdiği merak ediliyor. Devran’ın erkek kardeşi olan Boran'a Çağan Efe Ak hayat veriyor. Peki Çağan Efe Ak kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında?

Show TV'de yayınlanan Deha dizisinde yer alan Boran karakterinin kim olduğu merak ediliyor. Boran'ı canlandıran Çağan Efe Ak'ın hayatı izleyiciler tarafından sorgulanıyor. İşe Çağan Efe Ak'ın hayatı...

DEHA'NIN BORAN'I ÇAĞAN EFE AK KİMDİR?

6 Haziran 2007 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Çağan Efe Ak, ilk kez reklam filmleri ile kamera karşısına geçmiştir. Çağan Efe Ak ardından Bir Gün Bir Çocuk filminde ve Muhteşem Yüzyıl Kösem dizilerinde rol almıştır.

Sonrasında ise Güldüy Güldüy Show Çocuk'ta ve çeşitli filmlerde rol almıştır.

Çağan Efe Ak, aynı zamanda seslendirme de gerçekleştirmiştir. Genç isim son olarak 2021-2022 yılları arasında TRT 1'de ekrana gelen Tozkoparan İskender dizisinde başrolde yer almıştır.

BORAN KARAKTERİ KİMDİR?

Devran’ın erkek kardeşi olarak bilinmektedir. Ceylan’ın ikizini canlandırmaktadır. Dizideki Born karakteri zengin bir hayatın hayalini kurmaktadır. Ayrıca hayatında hiç görmediği babasının ona sunacağı zenginliğin ve imkanların peşindedir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.