Dilan Polat'tan cezaevi sonrası mal varlıklarıyla ilgili çarpıcı açıklama: Nasıl geçindiklerini takipçileriyle paylaştı

Dilan Polat'tan cezaevi sonrası mal varlıklarıyla ilgili çarpıcı açıklama: Nasıl geçindiklerini takipçileriyle paylaştı
Dilan Polat ve eşi Engin Polat geçtiğimiz haftalarda 10 aydır kaldıkları cezaevinden çıktıktan sonra sosyal medyaya geri dönerek takipçilerinin sorularını yanıtladı. Polat'a mal varlıklarıyla ilgili yöneltilen soru karşısında ilk kez açıklamada bulundu.

Haklarında kara para aklama iddialarıyla yaklaşık 10 aydır cezaevinde tutuklulukları süren ve geçtiğimiz haftalarda serbest bırakılan Dilan Polat, eşi Engin Polat ve aralarında kardeşleri ve aile yakınlarının da olduğu sanıkların tahliyesinin ardından normal hayata döndüler. Dilan Polat, cezaevinden çıkmasının ardından sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımlar yağmaya devam ederken 7 milyona ulaşan kitlesine soru cevap yapması üzerine gelen soruları tek tek yanıtladı.

66d96e4e25e05837.webp

Mal varlıklarına ilişkin ilk kez konuştu

Dilan Polat sosyal medya platformu Instagram üzerinden takipçilerinin sorularını yanıtlarken cezaevinden çıktıktan sonra tüm mal varlıkları, şirketleri ve lüks araçları hakkında yöneltilen soruyu ilk kez yanıtladı.

Polat'a sorulan "Her şeyinizi alabildiniz mi?" sorusu üzerine Polat şu açıklamayı yaptı: "Bize ait olan hiçbir şeyi alamadık. Mahkeme sürecimiz devam ediyor. Araçlarımız ve şirketlerimiz devletin bünyesinde. Adalete sonsuz güveniyoruz" ifadelerini kullandı.

ss.jpg

"Nasıl geçineceğiz bilmiyorum"

Dilan Polat'a sorulan bir diğer sorulardan biri de mal varlıklarının el konulması sonrası yaşantılarını nasıl sürdürdükleri oldu. Polat şuanda hiçbir gelirlerinin olmadıklarını belirterek "Geçim şuan nasıl olacak bilmiyorum" demekle yetindi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.