İstanbullular haftasonu plan yaparken 2 kez düşünün!

İstanbullular haftasonu plan yaparken 2 kez düşünün!
İstanbul'da yaşayanlar haftasonunun gelmesine sayılı günler kalırken hava durumu ve sıcaklık tahminlerini merak ediyor. Yapılan uyarıya göre sıcak giden havalara aldanmayın. İstanbul'a beklenen hava yeniden geliyor!

Haftasonunu İstanbul'da geçirmeyi planlayan vatandaşlar ve turistler, hava durumu ve sıcaklık değerlerini merak etmeye başladı. Megekentte hala yazdan kalma sıcak havaların devam etmesi kafaları karıştırırken meteorolojik yorumlar yağan ve tahminleriyle dikkatleri üzerine çeken Hava Forum sitesinden vatandaşlara önemli uyarılar geldi.

Sıcaklıklara aldanmayın: Uzmanlardan sonbahar uyarısı geldi!

İstanbul'da 12 Ekim 2024 Cumartesi ve 13 Ekim 2024 Pazar günleri planlar yapanlar için Hava Forum sitesinden önemli bir uyarı geldi. Buna göre haftasonu İstanbul'da hava serin ve aralıklı olarak sağanak yağışlar görülecek.

Sıcaklıkların Cumartesi günü en yüksek 21, en düşük ise 17 derece olması tahmin edilirken, Pazar günü ise havanın çok bulutlu ve kapalı alacağı sıcaklıkların en yüksek 20, en düşük ise 14 derece olması bekleniyor.

saganak-shutterstock-3-4-3-1548859770.jpg
İstanbul için uzmanlardan yağmur uyarısı geldi

İstanbul'da 7 gün boyunca hava nasıl olacak?


İstanbul'da sıcaklıkların artması ve lodosun da etkisiyle bunaltıcı bir havanın etkisi olmasıyla haftalık (7 günlük) hava durumu verileri de merak ediliyor.


Buna göre 09 Ekim 2024 Çarşamba günü dahil 10 Ekim 2024 Perşembe ve 11 Ekim 2024 Cuma günleri İstanbul'da sıcaklıklar artışa geçecek. Sıcaklıkların ise 27 dereceleri göreceği belirtiliyor.

Önümüzdeki hafta 14-20 Ekim 2024 tarihlerinde ise havanın parçalı bulutlu ve güneşli olması tahmin edilirken sıcaklıkların 7-8 derece birden düşerek 21 derecelerde ölçülmesi öngörülüyor.

ffwq.jpg
İstanbul 7 günlük hava durumu

İlgili Haberler

Kaynak:Güray Varol

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.