İstanbul'dan Bulgaristan'a feribot seferleri ne zaman başlıyor, İDO bilet fiyatları kaç TL olacak?

İstanbul'dan Bulgaristan'a feribot seferleri ne zaman başlıyor, İDO bilet fiyatları kaç TL olacak?
Seyahat etmeyi sevenlerin yüzünü güldürecek haber İDO'dan geldi. Buna göre İstanbul-Bulgaristan arasında feribot seferleri çok yakında başlıyor.

Seyahat etmeyi seven vatandaşları ilgilendirecek haberin ayrıntıları belli oluyor. Yerli ve yabancı turistlerin ulaşımında kolaylık sağlanabilmesi açısından İDO'dan yeni bir feribot hattı tarifesi başlıyor. Buna göre kapı komşusu Bulgaristan'a Türkiye'den deniz yoluyla ulaşım çok yakında hizmete girecek.


İDO tarafından İstanbul'dan Bulgaristan'ın Burgas şehrine feribot seferleri düzenlenecek. Hem İstanbulluların hem de Bulgaristan'da yaşayan turistlerin geliş gidişlerinde kolaylık sağlanmış olacak. Hat ilk olarak İstanbul Sarayburnu'ndan kalkacak ve seferler bu güzergahta ilerleyecek.

İstanbul-Burgas feribot hattı ne zaman açılacak?


İDO tarafından yapılan duyuruya göre İstanbul-Burgas arasında yapılacak feribot seferleri 11 Ekim 2024 Cuma günü başlıyor. İlk sefer İstanbul'dan yapılacak ve bir diğer sefer ise 13 Ekim 2024 Pazar günü gerçekleşecek.

İstanbul-Burgas feribot seferi şuan için 1 gün ara ile kalkışı bulunacak. İstanbul Yenikapı'dan 11 Ekim 2024 Cuma saat 15:00, 13 Ekim 2024 Pazar saat 17:00'da hareket edecek.

Bulgaristan Burgas'tan ise 12 Ekim 2024 Cumartesi saat 12:00, 14 Ekim 2024 Pazartesi günü saat 08:00'da feribot seferleri başlayacak. Feribot seferi yaklaşık 2.5 saat sürede tamamlanacak.

gzou0vfxsaaifbb.jpg
Kaynak: İDO


İstanbul Bulgaristan Burgas feribot biletleri kaç TL?

Feribot ile ulaşım yapmak isteyenlerin merakla beklediği İstanbul-Burgas feribot seferi için geri sayım başladı.

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) tarafından belirtilen fiyatlandırmaya göre; İstanbul-Burgas feribot bilet fiyatlarının 29 Euro'dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacağı duyuruldu.

Buna göre Türkiye fiyatıyla feribot bilet ücretlerinin (08 Ekim 2024 günü döviz fiyatı baz alınarak hesaplanmıştır) yaklaşık 1102 TL civarlarında satışa sunulması bekleniyor.

29-euro.jpg
Kaynak: İDO Instagram hesabı

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.