Cem Garipoğlu yaşıyor mu, öldü mü? Adli Tıp raporu açıklandı! Cem Garipoğlu hala hayatta mı, ceset ona mı ait?

Cem Garipoğlu yaşıyor mu, öldü mü? Adli Tıp raporu açıklandı! Cem Garipoğlu hala hayatta mı, ceset ona mı ait?
Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun açılan mezarından alınan kemik örnekleri için yapılan inceleme tamamlandı. Adli Tıp raporu açıklandı. Peki Cem Garipoğlu yaşıyor mu, öldü mü? İşte raporun sonuçları...

Son gelişmelere göre Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun açılan mezarından alınan kemik örnekleri üzerindeki Adli Tıp incelemesi sona erdi. Peki Cem Garipoğlu yaşıyor mu, öldü mü? Mezardaki cesedin DNA'sı ona mı ait?

CEM GARİPOĞLU ÖLDÜ MÜ, YAŞIYOR MU?

İstanbul'da öldürülmesinin ardından cansız bedeni Etiler'de bir çöp konteynerine atılan 17 yaşındaki Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu, seneler önce cezaevinde hayatına son vermişti. Ancak aradan geçen yıllara rağmen başta Karabulut Ailesi ve kamuoyu intiharı şüpheli bulmaya devam ederek Garipoğlu'nun mezarın açılmasını talep etti.

cem-garipoglu1.png
Cem Garipoğlu, Münevver Karabulut'u 2009 yılında vahşice katletmişti.

Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı, Garipoğlu'nun mezarın açılıp açılmaması hakkındaki son kararını geçtiğimiz günlerde vererek mezarın açılmasını kararlaştırmıştı.

DNA İNCELENMESİ İÇİN MEZAR AÇILMIŞTI

Sabah saatlerin yapılacak fethi kabir işlemi için polis ekipleri olay yerine gelerek bariyerlerle önlem aldı. Öncelikle kazı işlemi için mezar etrafındaki ağaçlar sökülmüştü.

Cem Garipoğlu’nun cesedi Adli Tıp Kurumu'na getirilmiş ve gelişme sonrası Garipoğlu'nun ailesi de DNA örneği vermek üzere Adli Tıp Kurumu'na gelmişti.

KEMİKLERDEN ALINAN DNA ANNE VE BABA İLE UYUMLU

Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı, mezardaki kemiklerden alınmış olan DNA'nın Cem Garipoğlu'nun anne ve babasıyla doğrudan uyumlu olduğunu duyurdu.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.