Surdaki üçüncü kişi kimdi? Görüntülerin sırrı çözüldü! Semih Çelik'in atladığı anlarda surdaki üçüncü kişi kimdi?

Surdaki üçüncü kişi kimdi? Görüntülerin sırrı çözüldü! Semih Çelik'in atladığı anlarda surdaki üçüncü kişi kimdi?
Fatih’te 2 genç kızı öldürdükten sonra surlardan atlayarak intihar eden Semih Çelik’in atladığı sırada arkasında üçüncü bir kişi olduğu görülmüştü. Görüntülerin sırrı çözüldü. Peki Semih Çelik’in arkasındaki üçüncü kişi kim?

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Fatih’te meydana gelen kan donduran cinayet ülkenin gündemine bomba gibi oturmuştu. 19 yaşındaki Semih Çelik önce sevgilisi Ayşenur Halil’i öldürmüş, sonrasında da Edirnekapı’daki surlarda yine 19 yaşındaki İkbal Uzuner’i katledip intihar etmişti.

Söz konusu olayın görüntülerinde Semih Çelik'in arkasında biri olduğu görülmüş ve kişinin kim olduğu merak edilmişti.


SEMİH ÇELİK İNTİHAR EDERKEN ARKADA GÖRÜLEN ÜÇÜNCÜ KİŞİ KİM?


Surlarda çekilen görüntülerdeki kişinin kim olduğu belli oldu. Semih Çelik’in surlardan atladığı sırada arkada bulunan kişinin Çelik’i ikna etmek üzere surlara çıkan müzakereci polis memuru olduğu öğrenildi.

Sabah gazetesinde habere göre, polis memuru yukarı çıkıp tam hamle yapmaya çalıştığı esnada Semih Çelik kendisini surlardan aşağıya bıraktı.

KATİLİN ARKADAŞI KONUŞTU: MARJİNAL BİR ÇOCUKTU

Katil Semih Çelik hakkında İncel olabileceği iddiaları da gündeme geldi. İncel kavramı olay sonrası gündeme gelirken Semih Çelik'in İncel gruplarıyla iletişim olabileceği de değerlendiriliyor.

Olay sonrası konuşanlardan biri de katilin arkadaşı oldu. Arkadaşı Semih Çelik için “Semih iki sene önce yaklaşık beş ay kadar çalıştı. Sosyal, biraz marjinal bir çocuktu. Çok konuşmazdı ama içine kapanık değildi. Elektrikli bisikletle işe gidip geliyordu. Saygısız değildi. Kasabın arka tarafında çalışıyordu çırak olarak, etleri hazırlıyordu. İşini iyi yapıyordu. Benim gözlemlediğim kadar psikopat bir ruh hali yoktu. Psikolojik tedavi gördüğünü sonradan öğrendim.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.