CHP lideri Özgür Özel, o iddialar karşısında sessizliğini bozdu: 'Bu kadar ahlaksızlığa, çirkinliğe zorlanıyorum'

CHP lideri Özgür Özel, o iddialar karşısında sessizliğini bozdu: 'Bu kadar ahlaksızlığa, çirkinliğe zorlanıyorum'
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay ile hakkında çıkan iddialar karşısında sessizliğini bozdu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay ile hakkında çıkan iddialar hakkında ilk kez konuştu.

Ebru Küçükaydın, "haberimizvar.net"te yayınlanan "Özgür Özel düğümü Şehzadeler de mi çözüldü?" başlıklı yazısında Özgür Özel ile Gülşah Durbay'ın ilişki yaşadığı iddiasını gündeme taşımıştı.

Gündemde yankı bulunan iddiaların ardından geçtiğimiz günlerde açıklama yapan Güllşah Durbay, ortaya atılan iddiaları 'alçak bir iftira' olarak nitelendirirken söz konusu yazının baştan sona yalanlarla dolu olduğu, kendisi başta olmak üzere ailesi ve Özgür Özel'in hedef gösterildiğini söylemişti.

Kanser olduğunu açıklayan Durbay, iddiaları sert dille yalanlarken 100’den fazla kişi ve kurumu mahkemeye verdiğini ifade etmişti.

Durbay'dan sonra iddialar hakkında bir açıklamada Özgür Özel'den geldi. İddialara yönelik sert açıklamalarda bulunan Özel, "Hakikaten zorlanıyorum, bu kadar ahlaksızlığa, kitapsızlığa, çirkinliğe… Hani meselenin ucu Atatürk’e verdiğim söz olmasa lanet olsun deyip başka bir şey yapacağım da…" dedi.

Özel, şu ifadeleri kullandı:

Zor bir konuya geldik. Siyaset zor bir yol. Sen dava arkadaşına bakacaksın, en kötü gününde birbirine tutunacaksın. Akılları sıra ‘Genel başkanı yıpratacağız’ diye 18 yaşında bu partiye üye olmuş, liseden beri partili, yıllardır hizmet eden Manisa’nın tam mutabakatıyla…

Gülşah Durbay’la biz Manisa’da il 13. 9 oy aldık, 18 aldık, 21 aldık, 23 aldık. Hep beraber yürüdük. Manisa’da bir kişiyi dışarıda bırakmadan kimseyi küstürmeden yüzde 59 oy aldık bu yıl. Gülşah Durbay, Şehzadeler’i, merkez ilçeyi, daha önce hiç kazanmadığımız ilçeyi, muhafazakar kodların en kuvvetli olduğu ilçesi aslanlar gibi kazandı. Gerçekten utanıyorum.

'ATATÜRK’E VERDİĞİM SÖZ OLMASA...'

Hakikaten zorlanıyorum, bu kadar ahlaksızlığa, kitapsızlığa, çirkinliğe… Hani meselenin ucu Atatürk’e verdiğim söz olmasa lanet olsun deyip başka bir şey yapacağım da…

Bizim kızımız olan Gülşah’ın yıllardır bağırsağından rahatsızlığı var, bu durumu en yakından takip eden ben ve eczacı olan eşim. Sonra rahatsızlığı çıktı. Kendisi ‘Ben açıklayacağım’ dedi. Şimdi CHP’li gibi görünenleri sahada gören var mı, örgütte gören var mı, son seçimde gören var mı? Farklı fikirler olur partide. Kamuoyu önünde tartışacak argüman olmayınca böyle şeyler yapmanın, iktidarla geçmiş bağlantıları olanların kirli oyunlarının benim için bir anlamı yok. Sadece bilin, bu kişiler CHP’li değiller! Bu oyunca gelelim istiyorlar.

"CÜRMÜNÜZ KADAR YER YAKARSINIZ"

Bir kadın bir yere gelmek için bir erkeğin bir şey olmalıdır, o adam isterse o kadın oraya gelebilir densin istiyorlar. O kadının yıllarca verdiği emeğin, çalışmanın afişler asmanın bir etkisi yok diyorlar. Ama biz bunu hiç kimseye dedirtmeyeceğiz! Bu partiye dışarıdan saldıranlar, bir adım geri adım atarsan namerdiz!

Partili olmadığı halde bir yerden yüz bulup fırsat yakalayanlar kendine mevki makam bulanlar alnınızı karışlamasam namerdim! Ne feda edecek Gülşah’ımız, ne sizden korkacak Özgür Özel var. Cürmünüz kadar yer yakarsınız.”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.