Kadına şiddetin adresi bu kez Arnavutköy: Arkadan saldırdı, yumruklarla darp etti

Kadına şiddetin adresi bu kez Arnavutköy: Arkadan saldırdı, yumruklarla darp etti
İstanbul Arnavutköy’de bir şahıs tarafından yumruklu saldırıya uğrayan kadın son anda bekçiler tarafından kurtarıldı. Gözaltına alınan saldırgan serbest bırakıldı.

İstanbul'da iki genç kızın vahşice öldürülmesi Türkiye gündeminde yerini korurken erkeklerin kadınlara şiddet uyguladığı görüntüler gelmeye devam ediyor.

Son olarak kadına şiddetin adresi İstanbul'un Arnavutköy ilçesi oldu. İddiaya göre seyir halinde ilerleyen otomobilde kadın ve erkek arasında tartışma çıktı.

Ancak bilinmeyen sebeple çıkan tartışma kısa sürede büyüdü ve yerini şiddete bıraktı. Aracın durmasıyla aşağı inen kadın bir anda tartıştığı erkeğin yumruklu saldırısına uğradı.

KADINA ARKADAN SALDIRDI, YUMRUKLARLA DARBETTİ

Araçtan inen kadına arkadan saldıran erkek art arda yumruklarını savurmaya başladı. Genç kızın çığlıkları sokakta yankılanırken o esnada devriye görevi yapan bekçiler duyduğu çığlıklar üzerine bölgeye yöneldi.

Bir adamın kadına saldırdığını gören bekçiler hızla müdahale etti ve saldırganı iterek kadından uzaklaştırdı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Görüntülerde erkeğin bir anda kadının peşinden koşarak yumruklarını savurduğu ve çevredekilerin sadece izlemekle yetindiği görüldü. Kadının çığlıklarını duyan bekçiler ise adamı uzaklaştırdı.

ŞİKAYETÇİ OLMADI, SERBEST BIRAKILDI

Polis merkezine götürülen şüpheliden darbedilen kadının şikayetçi olmadığı öğrenildi. Şüpheli serbest bırakıldı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.