Babasının izinden gidiyor: Zayn, ilk yarışmasında şampiyon oldu

Babasının izinden gidiyor: Zayn, ilk yarışmasında şampiyon oldu
Kenan Sofuoğlu'nun minik oğlu Zayn, katıldığı Türkiye Süpermoto Şampiyonası'nda yarışmaya katıldı. Zayn, yine kendini şaşırtmadı ve yarışmada birinci oldu.

Eski motosiklet şampiyonu ve Türkiye Motosiklet Federasyonu Milli Takımlar Kaptanı olan Kenan Sofuoğlu, kendisi kadar artık minik oğlu Zayn ile de oldukça konuşuluyor. 5 yaşında olan Zayn, sosyal medya hesabı üzerinden kullandığı milyonlar arabalar ve motosikletler le küçükleri olduğu kadar büyükleri de fazlasıyla imrendiriyor.


Pislerin tozunu küçük yaşlarda attırmaya başlayan Zayn Sofuoğlu, Türkiye Süpermoto Şampiyonası 50 cc kategorisinde yarışmaya katıldı. Minik Zayn, kendinden büyük motosikleti kullanarak ilk kez katıldığı yarışta "Türkiye Şampiyonu" oldu.


Babasının izinden gidiyor!

Zayn'ın sosyal medya hesabı Instagram üzerinden yapılan paylaşımda yarışma öncesi yapılan kazalar, düşmeye bağlı oluşan yaralanmalar, babası Kenan Sofuoğlu'nun kucağında ağladığı dakikalar ve yarışma sırasındaki Zayn'ın kıvrak motor kabiliyetleri yer aldı.

zayn.webp
Kaynak: Zayn Sofuoğlu Instagram hesabı

Zayn'ın pistte ustalıkla kullandığı motosikleti ve yarış anındaki başarısının yanı sıra şampiyonluk kupasını kaldırdığı görüntüler damgasını vurdu. Zayn Sofuoğlu, rakiplerini yenerek Süpermoto Şampiyonası 50 cc kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu.

O anlarda Zayn'ın sevinci ise binlerce yorum ve beğeni alırken sosyal medya hesabından "Ben şampiyon oldum" diyerek mutluluğunu paylaşmasına tebrikler yağdı.

awe.jpg
Kaynak: Zayn Sofuoğlu Instagram hesabı

Şampiyonluğu havaya atarak kutladılar

Pistteki yarışı tamamlayarak final noktasına ulaşan Zayn'ın şampiyonluk anları, minik çocuğun ekibi tarafından havaya atılarak kulandı. İşte küçük yaşta büyük başarılar kazanan Zayn'ın Türkiye Şampiyonu olduğu anlar...

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.