İstanbul'da 01 Ekim 2024 hava nasıl olacak?

İstanbul'da 01 Ekim 2024 hava nasıl olacak?
İstanbul'a yeni haftada sıcaklıkların düşüşe geçmesi ile birlikte saatlik hava durumu verileri merak ediliyor. Buna göre 01 Ekim 2024 Salı günü hava nasıl olacak? Sağanak yağış megakentte devam edecek mi?

İstanbul'da Ekim ayının ilk gününde hava durumu verileri ve sıcaklık değerleri saatlik olarak merak ediliyor. Buna göre 01 Ekim 2024 Salı gününde hava megakentte nasıl olacak? Sıcaklık düşmeye devam edecek mi? Hava İstanbul'da soğuyacak mı? Meteoroloji uzmanları tarafından İstanbul için ne gibi uyarılar var? 01 Ekim'de yağmur yağışı görülecek mi? İşte İstanbul'da yaşayan milyonlarca kişinin merak ettiği saatlik hava durumu tahminleri...

İstanbul 01 Ekim 2024 hava durumu

İstanbul'da 01 Ekim günü hava sabah saatlerinde çok bulutlu ve gri bir güne uyanacak. Öğle saatlerinde itibaren ise güneş aralıklı olarak yüzünü gösterecek. Parçalı bulutlu bir Ekim ayına giriş yaparken sıcaklık ise gündüz en yüksek 19, gece ise en düşük 16 derece civarında ölçülecek.


Megakentte sağanak yağış Salı gününde beklenmiyor. Rüzgar saatte 10-15 km hızla eserken nem oranı ise yüzde 55 dolaylarında ölçülecek.

1.jpg

2.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.