İstanbul Kağıthane'de intihar girişimi: Erkek arkadaşından ayrıldı, rezidansın çatısına çıktı

İstanbul Kağıthane'de intihar girişimi: Erkek arkadaşından ayrıldı, rezidansın çatısına çıktı
İstanbul Kağıthane'de rezidansın çatısına çıkan kadın polis ekiplerinin ikna çabalarının ardından intihar etmekten vazgeçirildi.

İstanbul Kağıthane'de rezidansın çatısına çıkan bir kadın intihar girişiminde bulundu. İntihar etmek isteyen şahıs polislerin ikna çalışmaları sonucunda kurtarıldı.

İstanbul'un Kağıthane ilçesinde Şirintepe Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre kimliği henüz belirlenemeyen bir kadın erkek arkadaşından bilinmeyen bir sebepten dolayı ayrıldı.

KORKU DOLU ANLAR KAMERADA

Bunun üzerine kendi canını kıymak isteyen kadın rezidansın çatı katına çıktı. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Korku dolu anlar yaşanan intihar girişimine tanıklık eden çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alındı.

POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN İKNA EDİLDİ

Görüntülerde bir şahsın kadını eyleminden vazgeçirmek için ikna etmeye çalıştığı ancak kadının çatının korkuluğuna çıktığı görülüyor. O esnadan görüntüleri kayıt altına kadının panikle kızın intihar etmemesi için bağırdığı görüldü.

Olay yerine sevk edilen uzun süre genç kızı ikna etmeye çalıştı. Uzun uğraşlar sonunda ikna olan genç kız intihar girişiminden vazgeçti. Aşağı indirilen genç kız sağlık ekiplerine teslim edildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.