Melisa Döngel’e futbolcu sevgili! Melisa Döngel’in sevgilisi Kerem Atakan Kesgin kimdir?

Melisa Döngel’e futbolcu sevgili! Melisa Döngel’in sevgilisi Kerem Atakan Kesgin kimdir?
Güzel oyuncu Melisa Döngel yeni bir aşka yelken açtı. Döngel’in futbolcu sevgilisi Kerem Atakan Kesgin’in kim olduğu merak edilmeye başlandı.

Magazin dünyasının ünlü güzelleri ile spor dünyasının ünlü isimlerinin yaşadığı birlikteliklere bir yenisi daha eklendi. Oyuncu Melisa Döngel, futbolcu Kerem Atakan Kesgin ile birlikte olmaya başladı. İkili aşklarını sosyal medya hesaplarından ilan ederken, birçok kişi Melisa Söngel’in sevgilisi Kerem Atakan Kesgin’in kim olduğunu, aslen nereli olduğunu, doğum tarihini, yaşını, oynadığı takımları ve babasının kim olduğunu araştırmaya başladı. İşte yanıtlar…

kerem-atakan-kesgin-turkei-1654782772-86549.jpg


Melisa Döngel’in yeni sevgilisi kim?

Son dönemin en çok dikkat çeken oyuncuları arasında yer alan Melisa Döngel dizi ve filmleri kadar yaşadığı aşklarla da gündemde yer buluyor. İsmi bir dönem Galatasaray ve milli takımın yıldız futbolcusu Barış Alper Yılmaz’la anılan Döngel iddiaları yalanlamış ve aşkı bir türlü bulamadığını dile getirmişti. Güzel oyuncunun başka bir futbolcu ile birlikte olduğu ortaya çıktı. Melisa Döngel’in yeni bir aşka yelken açtığı futbolcunun Kerem Atakan Kesgin olduğu öğrenildi.

mmm.png

Melisa Döngel’in sevgilisi Kerem Atakan Kesgin kim, kaç yaşında, nereli, doğum tarihi, boyu kaç?

Melisa Döngel’in elinde kırmızı kalpli bir balon olan fotoğrafını kişisel Instagram hesabından paylaşarak aşk yaşadıklarını ilan eden Kerem Atakan Kesgin profesyonel bir futbolcu. Kerem Atakan Kesgin 5 Kasım 2000 tarihinde Tokat’ta dünyaya geldi. 23 yaşındaki futbolcu akrep burcu. 1999 doğumlu olan Melisa Döngel’den bir yaş küçük olan Kesgin 176 cm uzunluğunda.

s-503b4e5c5a885deaafe339d28b6f2ac648bfa470.jpg

Kerem Atakan Kesgin istatistikleri, hangi takımda oynuyor, mevkisi?

Beşiktaş’ın futbolcusu olan Kerem Atakan Kesgin 2024-2025 sezonunda Bandırmaspor’da kiralık olarak forma giyiyor. Kesgin orta saha pozisyonunda sahaya çıkıyor. U21 milli takımında da forma giyen ünlü futbolcu daha önce; Gençlerbirliği, Fatih Karagümrük, Bucaspor, Göztepe ve Sivasspor gibi takımlarda da oynadı.

222-1024x678.jpg

melisa-dongel.webp

thumbs-b-c-80e2fc0a9855a15f81f6e002780046cc.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.