Tanyeli'den ameliyat öncesi duygusal paylaşım: İnsan ağlamaktan korkar mı?

Tanyeli'den ameliyat öncesi duygusal paylaşım: İnsan ağlamaktan korkar mı?
Oryantal Tanyeli, uzun süredir tedavi gördüğü pankreas kanseriyle mücadele veriyor. Tanyeli yeniden ameliyat masasına yatmadan önce sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla sevenlerini duygulandırdı.

Yıllarca ettiği kıvrak danslar ile ününe ün katan oryantal Tanyeli, uzun süredir pankreas kanseri ile mücadele ediyor. Sanatçı dostları Tanyeli'yi yalnız bırakmayarak desteklerini sürdürürken, sevilen isim yeniden ameliyat masasına yatarak operasyon geçireceğini duyurdu.

0x0-1727353255469.webp

Tanyeli'nin duygusal mesajı sevenlerini duygulandırdı

Tanyeli, sosyal medya hesabı üzerinden ameliyat öncesi görüntüsünü paylaşarak uzun bir not yayımladı. Ünlü oryantal ameliyata girmeden önce yazdığı duygusal mesajı binlerce beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Tanyeli "Yüzdeki değil özdeki güzellik kalıcı. Bu sınanmalarda bana en büyük öğretilerden biri oldu. Dünya sahnesinde her şey dev bir yalan, mevkiler, şan, şöhret, güzellik ve her şey geçici. Baki olan ahirin de zahirin de mertebeler yüksek olsun."

piucd-4jtu6esxvnb8kupg.webp

İnsan ağlamaktan korkar mı?

Tanyeli yayınladığı mesajının devamında; "Bugün kendimi daha iyi hissediyorum, ağrılardan ağlamadan uyandım çok şükür, insan ağlamaktan korkar mı? İsyana girer diye çoğu zaman ağlamamaya çalıştım. Bugün duygularım derin, kendimi çok iyi hissediyorum, güzel günler çok yakında, iyi haberler, çok iyi, iyileşiyorum iyiye gidiyor durum. Allah'ın izniyle İstanbul'a geçiyorum minik bir operasyon daha sonra Allah Kerim. Dualarım, canım ailem, doktorlarım, dostlarım canım Tarçın'ım hepinize günaydın. Hepimizi çok seviyorum" dedi.

Oryantal Tanyeli'yi ameliyat öncesi sanatçı dostu Işın Karaca'da hastaneye giderek ziyaret etti.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.