Şanlıurfa 15 günlük hava durumu, 18-30 Eylül 2024, hava nasıl olacak, bugün ve yarın hava kaç derece, yağmur yağacak mı?

Şanlıurfa 15 günlük hava durumu, 18-30 Eylül 2024, hava nasıl olacak, bugün ve yarın hava kaç derece, yağmur yağacak mı?
Şanlıurfa'da 15 günlük hava durumu tahminleri MGM tarafından açıklandı. Buna göre 18-30 Eylül 2024 tarihlerinde Şanlıurfa'da hava nasıl olacak? Sıcaklıklar artışa mı geçiyor? Yoksa Şanlıurfa'da yağmur mu yağacak? İşte yanıtı...

Şanlıurfa'da yaşayan binlerce vatandaş güncel hava durumunu ve sıcaklık verilerini merak ediyor. Özellikle Eylül ayının ortalarında olmamızla birlikte sıcaklık verileri ve yağış durumu oldukça araştırılırken MGM (Meteoroloji Genel Müdürlüğü) tarafından güncel 15 günlük hava durumu tahminleri yayınlandı. Peki 18-30 Eylül 2024 tarihleri arasında Şanlıurfa'da hava nasıl olacak? Şanlıurfa'da sıcaklık kaç derece ölçülecek? Şanlıurfa'da bugün hava nasıl? Şanlıurfa'da yarın sıcaklık kaç derece? Şanlıurfa'ya yağmur mu geliyor? İşte merak edilen soruların yanıtı ve Şanlıurfa'nın güncel 15 günlük hava durumu verileri..

Şanlıurfa'da Eylül ayı boyunca hava nasıl olacak?

Şanlıurfa'nın hava durumu verileri binlerce vatandaş tarafından merakla araştırılırken MGM'den 18-30 Eylül 2024 tarihleri arasındaki hava durumu tahminleri yayınlandı. Buna göre 15 gün boyunca Şanlıurfa'da hava nasıl olacak? Termometreler kaç derece ölçülecek?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) verilerine göre Şanlıurfa'da 18-30 Eylül 2024 tarihleri arasında hava ay sonuna kadar güneşli ve parçalı bulutlu olarak görülecek. 22 Eylül 2024 Perşembe günü gök gürültülü sağanak yağış il genelinde öğle saatlerine kadar devam edecek.

Şanlıurfa'da 18-30 Eylül arasında sıcaklık kaç derece olacak, yağmur yağacak mı?

Termometrelerde sıcaklık en yüksek 31 dereceye ulaşırken gece saatlerinde ise en düşük 19 dereceye inecek. Şanlıurfa'da yaşanan vatandaşlar için MGM'den herhangi bir uyarı verilmezken genellikle sıcak havanın etkili olması bekleniyor.

www.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.