Kabine Toplantısı ne zaman yapılacak? Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı bu hafta olacak mı?

Kabine Toplantısı ne zaman yapılacak? Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı bu hafta olacak mı?
Cumhurbaşkanlığı kabinesinin ne zaman toplanacağı merak edilirken, gözler Beştepe'ye çevrildi. Vatandaşlar önemli konuların gündem olacağı Kabine toplantısının tarihini merak edip sorgulamaya başladı.

Pek çok vatandaş önemli konuların gündeme geleceği Kabine toplantısının tarihini merak ediyor. "Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı ne zaman" sorusu yeni haftanın gelişiyle beraber araştırılmaya başlandı.

Yapılacak ola Kabine Toplantısı'nda Ortadoğu'daki gelişmeler ile Türkiye'nin iç siyasi meselelerinin ele alınması beklenmekte. Toplantı ile Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde her ay 2 defa toplanıldığı biliniyor.


EYLÜL AYI 2. KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?


Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında 9 Eylül tarihinde yapılmıştı.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında ayda iki kez toplanmakta. İkinci tarih belli olduğunda sayfamızda yer vermiş olacağız.


KABİNE TOPLANTISI GÜNDEMLERİ NELER OLACAK?


Ortadoğu'daki son durumun konuşulması beklenirken, terörle mücadele operasyonları da gündeme gelen konulardan biri olacak.

Ayrıca yurt içi ve sınır ötesinde düzenlenen operasyonlar ele alınacak. Bunun yanı sıra ülkenin iç ve dış siyasi meseleleri de toplantıda masaya yatırılacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.