Esenyurt'ta yollar "yağ" ile kaplandı, araçlar mahsur kaldı!

Esenyurt'ta yollar "yağ" ile kaplandı, araçlar mahsur kaldı!
Esenyurt'ta bugün park halinde duran bir TIR, tüm yolu yağ ile kapladı. Yaşanan olayda vatandaşlar yürümekte güçlük çekerken araçlar ise yolda mahsur kaldı.

Esenyurt'ta bugün öğle saatleri Zafer Mahallesi'nde görenleri hayrete düşüren anlar yaşandı. 140 sokakta park halinde bulunan bir TIR'ın motor kısmında yaşanan arıza nedeniyle yola yağ aktı. Henüz bilinmeyen nedenle yaşanan olay nedeniyle TIR'daki motor yağı tüm yolu kaplayarak diğer sürücüler ve yayalara zor anlar yaşattı.

Bugün öğle saatlerinde meydana gelen olayda TIR'dan akan motor yağı, tüm sokağı kaygan zemine çevirirken park halinde olan diğer araçlar ise yolda mahsur kaldı.

mjci.jpg

O anlarda yürüyen vatandaşlar ise ilk olarak duruma anlam veremezken temkinli ve dikkatli olarak yolda ilerlemeye çalıştı. Yolu kullanmak isteyen diğer sürücüler ise alternatif güzergahlara yönelirken yol tamamen yağ ile kaplandı. Yaşanan ihmalkar durum nedeniyle yol trafiğe kapatıldı.

Belediye ekipleri çalışma başlattı

Yaşanan olayla ilgili Esenyurt Belediyesi ekipleri tankerlerle yolu temizleme çalışmaları başlattı. Çalışmalar devam ediyor.

sscsec.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Güray Varol

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.