Esenyurt'ta kıskançlık kavgası sokağa taştı, mahalle huzurla uyuyamadı!

Esenyurt'ta kıskançlık kavgası sokağa taştı, mahalle huzurla uyuyamadı!
Esenyurt'ta sabaha karşı bir çiftin kavgası mahalle sakinlerini uykusuz bıraktı. O anlarda kavgaya devam eden çift, 1 saatin sonunda sorunlarını halledince mahalleli rahat bir nefes aldı.

Esenyurt'ta bu sabah saatlerinde bir çiftin kavgası sokağa taştı. Şehitler mahallesi Defne sokakta yaşanan kavgada adam, aracına bindiği sırada genç kadının önünü kesmesiyle bir anda bağrışmalar başladı. Kadın, aracın içinden adamın cep telefonunu alarak kavgaya devam etmesi mahallelilerin ayağa kalkmasına neden oldu.


Kıskançlık krizi olduğu öğrenilen kavgada kadın, erkek arkadaşının telefonunu sokak ortasında karıştırmaya devam etti. O anlarda adam, sevgilisinin elinden telefonunu almaya çalışmasıyla taraflar arasında itişme yaşandı. Genç kadın sinirlerine hakim olamazken, adam ise sarılmaya çalışarak kadını sakinleştirmeye çalıştı.

bvgh.webp

Mahalleli uykuya hasret kaldı

Sabaha karşı Esenyurt'ta yaşanan o anlarda çiftin kıskançlık kavgasına uyanan mahalleli, kavgayı cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alırken, çevre sakinlerini kavgadan rahatsız oldu.

Kavga anları saniye saniye kayıt altına alınırken çiftin 1 saat sokak ortasında süren kavgası tatlıya bağlanarak sona erdi.

İlgili Haberler

Kaynak:Güray Varol

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.