'Yaşayan Nostradamus' olarak biliniyor! Kahin Athos Salome'nin "2024'te gerçekleşecek" dediği 3 kehanet korkuttu

'Yaşayan Nostradamus' olarak biliniyor! Kahin Athos Salome'nin "2024'te gerçekleşecek" dediği 3 kehanet korkuttu
'Yaşayan Nostradamus' lakabıyla bilinen 37 yaşındaki mistik Athos Salome daha önce gerçekleşen tahminleriyle gündeme geliyordu. Ünlü kahin bu defa 3 yeni kehanetiyle daha gündeme geldi.

Brezilyalı modern kahin Athos Salome, son dönemde gerçekleşen kehanetleriyle nam salmış durumda. İngiltere Kraliçesi'nin ölümü, koronavirüs pandemisi Elon Musk'ın Twitter'ı satın alması gibi önemli olayları önceden doğru tahmin ettiği bilinen kahin, 2024 yılına dair toplam 7 kehanette bulunmuştu.

4 KEHANETİ GERÇEKLEŞTİ, 3 TANESİ KALDI

37 yaşında olduğu bilinen kahin, 4 kehanetinin gerçekleştiğini ifade ederek geriye sadece 3 kehanet kaldığını söyledi.

Athos Salome, Daily Star'a verdiği röportajda kehanetlerinin başka paranormal uzmanlar tarafından sahiplenildiğini ifade ederken, daha önce yaptığı açıklamalarda uzaylılarla ilgili uyarılarda bulunmuş ve önümüzdeki senelerde yaşanacak devrim niteliğindeki bilimsel gelişmelerin, yaşam ve insan uygarlığına dair anlayışımızı tekrardan şekillendireceğini söylemişti.

"DAHA ÖNCE GÖRÜLMEMİŞ BİR YAŞAM FORMU ORTAYA ÇIKACAK"

Salome, özellikle 2026-2028 senelerine de vurgu yaparak "NASA ve Avrupa Uzay Ajansı (ESA) arasındaki iş birliği, çığır açıcı bir keşfe yol açacak." ifadesini kullanmıştı. "Daha önce görülmemiş bir yaşam formu ortaya çıkacak." diyen ünlü kahin, "Hükümetler ve dini kurumlar, bu yaşam formlarını incelemek ve onlarla ilgilenmekle ilgili ahlaki sorumluluklarla yüzleşmek zorunda kalacak." demişti. Salome, ayrıca yapay zeka hakkında da uyarılarda bulunmuştu.

ÜNLÜ KAHİNİN KALAN KEHANETLERİ KORKUTTU


Kahinin 2024 yılında gerçekleşmesini beklediği kalan üç kehanetten biri olarak NASA'nın Eylül ayında bir duyuru yapacağını söylemişti. Diğer bir tahmin olarak ise bunun Kasım ayında Dünya'ya çarpışma rotasına girecek bir asteroid hakkında olacağının uyarısını vermişti.

Athos Salome'nin de kehanetleri arasında 3. Dünya Savaşı da bulunmakta. Salome'nin 2024 yılında gerçekleşmesi beklenen son kehaneti ise afetler ile ilgili oldu. Ünlü kahine göre Eylül ayında meydana gelen Yagi tayfunu ile bu kehanet güçleniyor. Yılın son çeyreğinde Çin, Filipinler ve Vietnam olmak üzere yıkıcı deprem veya afetler gerçekleşebilir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.