AÖF kayıt yenileme ne zaman? İşte 2024 AÖF güz dönemi kayıt yenileme tarihi ve yapılışı

AÖF kayıt yenileme ne zaman? İşte 2024 AÖF güz dönemi kayıt yenileme tarihi ve yapılışı
AÖF kayıt yenileme işlemlerinin ne zaman ve nasıl gerçekleştirileceği merak ediliyor. İşte 2024 AÖF güz dönemi kayıt yenileme tarihi ve yapılışı...

2024 yılı AÖF güz dönemi kayıt yenileme tarihi öğrenciler tarafından sık sık araştırılıyor. Anadolu Üniversite kayıt yenileme sürecinin Ekim ayında başlaması bekleniyor. Lisans ve ön lisans eğitimlerine açıktan okuyarak devam eden öğrenciler 2024 güz dönemi için kayıt yenileme işlemlerini halletmiş olacak.

Kayıt yeniden yaparak yeniletecek olan öğrencilere fakülte tarafından ders ataması ise yapılmayacağı biliniyor. Bir yarıyılda toplam 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde en fazla 10 ders seçilmiş olabilecek.


2024 AÖF KAYIT YENİLEME NE ZAMAN?


AÖF kayıt yenileme süreci ve işlemleri 7 Ekim 2024 Pazartesi saat 10:00'da başlayacak, 18 Ekim Cuma günü sona erecek.


AÖF KAYIT YENİLEME NASIL YAPILIR?


Kayıt yenileme işlemi e-Devlet şifresi vasıtasıyla ve öğrenci şifresi ile aosogrenci.anadolu.edu.tr adresi Ders Ekle/Sil butonu üzerinden yapılabilecek.

Ödeme bilgileri ders seçimi sayfasında yer alırken, bu işlem sonucu dökümü alınmış olam Kayıt Yenileme Bilgi Dökümü Sayfasında bulunacak. Ders seçimi işlemini gerçekleştiren öğrenciler 2023-2024 Öğretim Yılı Güz Dönemi Dönem Öğretim Materyal Ücreti, Dönem Öğrenim Ücreti ve Dönem Öğrenci Katkı Payı ödemelerini kayıt yenilemenin son günü olan 16 Ekim 2023 tarihi saat 22.30’a dek Kredi Kartı veya Banka Kartıyla, Ziraat Bankası ATM’lerinden (kartlı veya kartsız), Mobil Bankacılık ya da İnternet Bankacılığı üzerinden işlemi halledebilecek.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.