Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli web sayfası kullanıma açıldı

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli web sayfası kullanıma açıldı
MEB tarafından geliştirilen Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli "http://tymm.meb.gov.tr" web sayfası öğretmenler ve eğitim paydaşlarının kullanımına açıldı.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli doğrultusunda geliştirilen "http://tymm.meb.gov.tr" web sayfasının öğretmenler ve eğitim paydaşlarının kullanımına açıldığını duyurdu.

Bakan Yusuf Tekin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli doğrultusunda geliştirdiğimiz http://tymm.meb.gov.tr web sayfasını öğretmenlerimiz ve eğitim paydaşlarımızın kullanımına açtık. Öğretim programlarımızın dijitalleşmesini ve öğretmenlere rehberlik etmeyi amaçlayan, kapsamlı bir dijital ekosistem olarak tasarladığımız bu platform üzerinden; öğretim programları, ders kitapları, program okuryazarlığına ilişkin içerikler, program modülleri ve tanıtım videoları gibi zengin kaynaklara ulaşabilirsiniz. Ayrıca uygulama sürecinde ortaya çıkacak ihtiyaçlar doğrultusunda sürekli olarak güncellenerek büyümeye devam edecek bir yapıda tasarlanan web sayfamızla öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin eğitim süreci içinde gelişen ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap vermeyi hedefliyoruz. Bu değerli çalışmanın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.