İBB Meclisi'nde LGBT kavgası

İBB Meclisi'nde LGBT kavgası
İBB Meclisi’nin ekim ayı üçüncü oturumu olaylı başladı. AK Partili Meclis üyesi Şeyma Aktaa, CHP’li belediyeleri LGBT propagandası yapmakla suçladı. Aktaa, “LGBT çalışmalarını kamu eliyle desteklemekten vazgeçmenizi istiyoruz” dedi.

İBB Meclisi’nin ekim ayı üçüncü oturumu Saraçhane’deki belediye binasında yapıldı. Gündem dışı konuşmalarda söz alan AK Partili İBB Meclisi Üyesi Şeyma Aktaa, CHP’li belediyeleri LGBT propagandası yapmakla suçlayarak, “CHP ve DEM Parti, LGBT dayatması yapmaktadır. LGBT ortamları, bir kere içine girince daha farklı alışkanlıkların da kazanıldığı ortamlardır. LGBT çalışmalarını kamu eliyle desteklemekten vazgeçmenizi istiyoruz. CHP’li belediyeler kamu eliyle bu çalışmaları fonluyor. Metrolar ve metrobüsteki reklamlardan sokaktaki afişlere kadar LGBT propagandası yapılıyor” diye konuştu.

KONUŞMA BAŞTAN SONA YALAN VE İFTİRA DOLU

Şeyma Aktaa’ya cevap veren Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney ise “Belediyelerin belirli bir işe alım süreçleri vardır. Birinin özel hayatı veya cinsel tercihleri değil, işe alım yönergeleri bizim için önemlidir. Belediyemizin “kreşler koordinatörü” diye bir makamı yok, olmayan bir makam icat ettiniz” ifadelerini kullandı. İBB Meclisi CHP Grup Başkanvekili Ülkü Sakalar da Aktaa’ya tepki göstererek, “Şeyma Hanım nedense ne zaman bu kürsüye çıksa aynı şeyleri yaşıyoruz. Konuşma baştan sona yalan ve iftira dolu” dedi. Sakalar’ın sözlerinden sonra CHP ve AK Partili üyeler arasında sözlü tartışma kavgaya dönüştü, oturuma ara verildi.

LGBT AKTİVİSTİ MAHO GRUBU ÜYESİ!

Kadıköy, Sarıyer ve Şişli belediyelerini suçlayan Şeyma Aktaa, “Kreşlerdeki müfredatlardan okullara ve sosyal medya fenomenlerine kadar propaganda yapılıyor. Bir LGBT aktivisti Beyoğlu’ndaki kreşlerin koordinatörü olarak atandı. İBB Çocuk Kampları Sorumlusu da LGBT aktivisti ve üçüncü bir cinsiyet olduğunu öne süren Mahu grubunun üyesi” dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.