Gebze Belediyesi önünde hayvan katliamı protesto edildi

Gebze Belediyesi önünde hayvan katliamı protesto edildi
Gebze Belediyesi'ne bağlı barınağın önünde çok sayıda sokak hayvanının ölü bulunmasının ardından tepkiler çığ gibi büyüdü. Hande Yener ile Seren Serengil'in de aralarında bulunduğu hayvanseverler, Gebze Belediyesi önünde hayvan katliamını protesto etti.

Gebze Belediyesi’ne ait hayvan barınağının önündeki çöp konteynerinde önceki gün çok sayıda sokak hayvanının öldürülmüş halde bulunmasının ardından hayvanseverler protesto eylemi yaptı.
Gebze Belediyesi önünde toplanan hayvanseverler, Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün istifasını istedi. Eylemciler, yoğun güvenlik önlemleri alınmasına da "Çocuklar öldürülürken, istismara uğrarken, hayvanlar katledilirken neredeydiniz?" diye tepki gösterdi. Hayvanseverden biri, üzerinde öldürülen köpeklerin fotoğrafının bulunduğu çelengi Gebze Belediyesi önüne bıraktı.

SENİN ALLAH KORKUN YOK BİZDEN Mİ KORKUYORSUN?

Protesto eylemine katılan şarkıcı Hande Yener, "Son 2 aydır insan olmaktan utanıyorum. Hayvan kelimesi benim için bir iltifattır. Aynı günde hem çocuk hem kadın hem hayvan öldürülüyor. Bunu mu hak ediyoruz biz" açıklamasını yaptı. TV sunucusu Seren Serengil ise Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e çok sert tepki göstererek, "Zinnur Bey Allah korkun yok, bizden mi korkuyorsun? Allah'ın yok ki senin" ifadelerini kullandı. Belediye önündeki protestonun ardından yaşam hakkı savunucuları, suç duyurusunda bulunmak için Gebze Adliyesi'ne yürüdü.

İlgili Haberler

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.