Özgür Karabat: Halkı istismar etmeyi bırakın!

Özgür Karabat: Halkı istismar  etmeyi bırakın!
Kredi kartlarına yıllık 750 TL savunma sanayii katkısı altında bir verginin hayata geçirileceği iddiaları, CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat'ı sinirlendirdi.

OSMAN KÖSE- Sosyal medya hesabından konuya ilişkin bir açıklama yayınlayan CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat; “Halkın milli ve dini duygularını istismar etmeyi bırakın” diyerek yeni vergi iddialarına tepki gösterdi. AK Parti’nin vatandaşın attığı her adımdan vergi aldığını söyleyen Karabat, “Şimdi de kredi kartlarına yıllık 750 TL savunma sanayii katkısı getirmeyi planlıyor” diyerek hükümete eleştirilerini sıraladı.

Hepimizin gözbebeği

Savunma sanayi gibi stratejik bir sektörün AK Parti’nin kötü ekonomi yönetimini örtbas etmek için kullanıldığını söyleyen CHP’li Karabat, “Milyonlarca çocuğumuz okullarında temizlik yapılmadığı için pislik içinde eğitim görüyor. Bunlara acil çözüm bulun diyoruz, karşımıza savunma sanayi ile çıkıyorlar” eleştirilerisinde bulundu. Türkiye’ye yönelik dış tehdit algısı yaratıldığını ifade eden Karabat, “Militarist bir algı ile yönetmeye başladılar. Çünkü halkın esas gündemi ekonomi, geçim sıkıntısı. Halkın sorunlarına çare bulamadıkları için milli ve dini duyguları kendilerine kalkan yapıyorlar” dedi. “Savunma sanayi hepimizin gözbebeği” diyen Karabat, “Kalkıp bunu kötü siyasetinizi örtmek için kullanmayın” diyerek sözlerini noktaladı.

İlgili Haberler

Kaynak:OSMAN KÖSE

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.