Arnavutköy'de ilginç olay: Belediye tarafından "cami duvarı" yıkıldı

Arnavutköy'de ilginç olay: Belediye tarafından "cami duvarı" yıkıldı
 Damga Genel Yayın Yönetmeni
Arnavutköy'de bulunan Kudüs Camii'nin duvarı, belediye tarafından yıkıldı. Arnavutköy Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu ile site sakinlerinin görüşmesinde iddia edilen teklif ise dikkat çekti.

Arnavutköy Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi'nde bulunan Osmanlı Konakları Kudüs Camii'nin duvarı belediye tarafından yıkıldı. Duvarın projede yol olarak görülen alana yapıldığı belirtildi. Site sakinleri ise hırsızlık olaylarının artacağını ifade ederek duvarın yıkılmasına karşı çıktı. Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu ile görüşen site sakinlerinin, “Yolları satın alın duvarı yıkmayalım” gibi ilginç bir teklifle karşılaştığı öğrenildi.

BELEDİYE BAŞKANI'NDAN SİTE SAKİNLERİNE İLGİNÇ BİR TEKLİF

Arnavutköy Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi ilginç bir yıkım ile gündeme geldi. Arnavutköy Belediyesi, Tepelik Sokak'ta bulunan Osmanlı Konakları Kudüs Cami'nin duvarı hakkında, projede yol olarak görülen alana yapıldığı için yıkım kararı çıkardı. Yıkım kararına tepki gösteren Osmanlı Konakları sakinleri Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu ile görüştü. Duvarın yıkılması durumunda hırsızlık olaylarının artacağını ifade eden site sakinleri, yıkımın durdurulmasını talep etti. Mustafa Candaroğlu ise site sakinlerine, duvarın üzerine yapıldığı yolu satın almalarını önerdi. Ancak bu şekilde ilgili duvarı yıkmayacaklarını açıkladı.

ana-fotoya-gom-foto-altini-bagla.jpg

MUSTAFA CANDAROĞLU'NUN OSMANLI KONAKLARI'NA BİR GICIKLIĞI VAR!

DAMGA'ya konuşan Osmanlı Konakları Sakinleri, Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu'nun bu tutumuna bir anlam veremediklerini belirtti. Candaroğlu'nun, belediye başkanı seçildikten sonra Osmanlı Konakları'na karşı tavır aldığını savunan Yıldız, “Sayın Candaroğlu'nun Osmanlı Konakları'na bir gıcıklığı var. Nedenini bilmiyoruz. Kapılarımızı kaldırdı. Şu anda ciddi bir güvenlik zafiyeti var. Sitede yaşayanlar olarak büyük sıkıntılar yaşıyoruz” açıklamasını yaptı. Cami duvarının yıkılmasına karşı çıkan Yıldız, “Çok sayıda hırsızlık olayı ile karşılaşacağız. Bu duvar avluda güvenli alan oluşturmak için yapıldı” dedi.

Arnavutköy Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu'nun Osmanlı Konakları Sitesi'nin kapılarını kaldırması, cami duvarını yıkması sert tepkilere neden oldu.

299121189-514110407185359-2659798505476601187-n.webp

52699644-obgvxqqhbaflpvlbwi2iw3donkpe2yyfjd2tfizzfcq.webp

543577-338586186206805-1153007272-n.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.