Ünlü Survivor yarışmacısına hapis şoku! Survivor Taner Tolga Tarlacı kimdir, hapse mi girdi?

Ünlü Survivor yarışmacısına hapis şoku! Survivor Taner Tolga Tarlacı kimdir, hapse mi girdi?
Eski Survivor yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı'nın Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde 18 yıl hapis cezasına çarptırıldığı iddia iddiası sonra ünlü ismin hayatı ve işlediği suç merak edilmeye başlandı. Peki Taner Tolga Tarlacı kimdir, hapse mi girdi?

Ekranların sevilen yarışmalarından Survivor ile tanınan ve yarışmadaki ilginç çıkışlarıyla bilinen Taner Tolga Tarlacı, 2011 senesinde katılmış olduğu yarışmadan dördüncü sırada yer alarak ayrılmıştı. Tarlacı, daha sonra sosyal medya paylaşımlarıyla da sıkça gündeme gelmişti.

2 Eylül 1984 tarihinde Almanya, Hamburg'da dünyaya gelen ünlü ismin aslen Kayserili olduğu bilinmektedir. Taner Tolga Tarlacı, 8 yaşına dek Almanya'da eğitim almıştır.


Sonrasında ise ailesiyle birlikte Mersin'e taşınmıştır. 2005 senesinde Kıbrıs'a yerleşen Taner Tolga Tarlacı, Girne Amerikan Üniversitesi'nde Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun olmuştur.

Seneler sonra Tarlacı, 2022 yılında Türkiye ve KKTC’de aldığı hapis cezalarından kaçarak Güney Kıbrıs’a sığınmıştı.


TANER TOLGA TARLACI NEDEN HAPSE GİRDİ?


Popüler ismin Türkiye ve Kuzey Kıbrıs'ta çeşitli suçlardan yargılandığı ve Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nde de suç işlediği bilinmekte. Tarlacı; orada da darp, gasp ve taciz gibi suçlamalarla yargılanmaktaydı.

Kıbrıs’ta yaşamakta olan ve yapmış olduğu vücut geliştirme yayınları ile bilinen "Cenk Hoca", darp, gasp, taciz gibi suçlamalarla Güney Kıbrıs'ta cezaevine giren Taner Tolga Tarlacı'nın davasının sonuçlandığını açıkladı.

"TANER'İN HAYATI HAPİSTE GEÇECEK GİBİ GÖZÜKÜYOR"

Hocanın açıklamasına göre mahkeme Tarlacı hakkında 18 yıl hapis cezası verdi. Cenk Hoca, son durumu “Bir şeyler yapacağız ama açıkça söyleyeyim hiç umudum yok. Taner’in hayatı hapiste geçecek gibi gözüküyor.” şeklinde aktardı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.