Dilan Polat ve eşi Engin Polat'tan aylar sonra ilk paylaşım! Beraber poz verdiler

Dilan Polat ve eşi Engin Polat'tan aylar sonra ilk paylaşım! Beraber poz verdiler
Dilan ve Engin Polat çifti, toplamda 10 ay süren tutukluluk süreci sonrası geçtiğimiz günlerde serbest kalmıştı. Kara para aklama davası sonrası ünlü çiftten beraber ilk paylaşım da geldi.

Ülke gündemini sallayan ve 10 ay süren tutukluluk süreci geçiren Dilan ve Engin Polat çifti geçtiğimiz günlerde tahliye olmuştu. Sosyal medyada artık eskisi gibi paylaşım yapmayacağını ifade eden Dilan Polat, tahliye olan eşi Engin Polat'la beraber ilk paylaşımını yaptı.

DİLAN POLAT VE ENGİN POLAT'TAN İLK PAYLAŞIM GELDİ

Dilan ve Engin Polat, suç işlemek amacıyla örgüt kurma, yönetme', 'Suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama' ve 'Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanun'a muhalefet' suçlamasıyla haklarında başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderilmiş ve aylar sonra tahliye olmuşlardı.

Dilan ve eşi Engin Polat'ın 3 ayrı suçtan toplam 20'şer yıldan 40'ar yıla kadar hapisle cezalandırılmasının istendiği davada toplam 4'ü tutuklu 28 sanık bulunmaktaydı. Sanıklar geçtiğimiz Cuma günü ara kararın açıklanmasının ardından tahliye edilmişti.

"GÖĞE BAK BENİMLE"

Dilan Polat, sosyal medyada paylaşım yapmayacağını söylemesinin ardından Engin Polat'la ilk karesini sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaştı.

Engin Polat'la birlikte çekilerek paylaştığı fotoğrafına "Göğe Bak Benimle" şarkısını ekledi.

dilanpaylasim.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.