Ünlü fenomen Mehmet Ali Çatal'dan "rujlu" Miss Turkey protestosu!

Ünlü fenomen Mehmet Ali Çatal'dan "rujlu" Miss Turkey protestosu!
Sosyal medya fenomeni Mehmet Ali Çatal, “Miss Turkey’de torpil var” dedi, ruj sürüp isyan etti.

Mizah yazarı ve sosyal medya fenomeni Mehmet Ali Çatal, Miss Turkey’de 1. seçilen İdil Bilgen’i protesto etmek için rujlu bir fotoğrafını paylaştı. “Keşke ben katılsaydım” diyen Çatal’a binlerce destek yorumu geldi. Yorumlar arasında İdil Bilgen’e çok yüklendiğini düşünenler de oldu, torpilin önüne geçilmesi gerektiğini düşünenler de. Sosyal medya fenomeni, gelen yorumlara cevaben şu açıklamayı yaptı:

whatsapp-gorsel-2024-09-16-saat-15-59-23-36ab32c1.jpg

“Torpil ülkenin sorunu”

“Basit görünür ama Türkiye’nin en büyük sorunudur torpil. Yaşadığımız ekonomik krizden tutun, olimpiyatlarda bir altın madalya bile alamadan boynu yerde dönen milli takımımıza kadar her şeyin sorumlusudur. Torpile ses çıkarmayan korkaklar yüzünden bugün ülkemiz her medeni listede en sonda yer alarak tersten başarılar elde ediyor. Adaletsizliğe ses çıkarın, haksızlığa ses çıkarın, bir şeyleri protesto etmek başınızı derde sokuyorsa, sokun! Hayat bir kere. Onu da dürüst yaşayın.”

401982849-314252951393150-2164537183862948037-n.jpg

Mehmet Ali Çatal kimdir?

1991 İstanbul Kadıköy doğumludur. Mizah yazarı Mehmet Ali Çatal’ın altı kitabı bulunmaktadır. Pek çok ödül alan Çatal, sosyal medyada başlattığı “buluşmalar” konseptiyle yüzbinlerce takipçiye ulaştı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.