Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara boşanmaya mı hazırlanıyor?

Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara boşanmaya mı hazırlanıyor?
Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara, yaşadıkları dolu dizgin aşkları ve sosyal medyayı kasıp kavuran fotoğrafları ile gündemde yerini alırken, ünlü çift ile ilgili ortaya atılan boşanma iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

Sarı kırmızılı takımın biricik yengesi Wanda Nara ve sevilen yıldız futbolcu Mauro Icardi ile ilgili bugün şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Arjantin basınına yansıyan haberlerde model ve sunucu Wanda Nara'nın, Mauro Icardi'ye boşanma davası açtığı iddia edildi. Yapılan haberlerde çiftin ayrılığın eşiğinde olduğu belirtildi.

2014 yılında evlenen Nara ve Icardi çifti hareketli yaşantıları ve evliliklerinin yanı sıra attıkları her adım olay haline dönüşmeye devam ediyor. Arjantin basının boşanma haberlerine ilişkin Türkiye gündeminde de boşanacaklar mı sorusu şimdiden sorulmaya başlandı. Ünlü çift 2022 yılında da boşanma haberleriyle gündeme gelmesinin ardından 2 ay sonra tekrar bir araya gelerek barışmıştı.

iiii.webp

Wanda Nara'nın avukatından boşanma iddialarına yanıt!

2014 yılında evlenen çiftin, 10 yıldır süren aşkının bitme aşamasında olduğu ileri sürüldü. İki kız çocuğuna sahip ünlü çift yeniden boşanmanın eşiğine geldiği iddiaları üzerine Wanda Nara'nın avukatından boşanma haberlerine ilk açıklama geldi.

Wanda Nara'nın avukatı Ana Rosenfeld, Arjantinli ünlü gazeteci Laura Ubfal'ın haberinde yer verdiği ifadelere göre "Wanda bu kararı uzun zamandır vermek istiyordu" şeklinde konuştu.


Wanda Nara takibi bıraktı

İlişkilerindeki çalkantıların durulmak bilmediği ikilinin boşanma haberlerinin yeniden gündeme gelmesine Wanda Nara'nın, Mauro Icardi'yi instagramda takipten çıkması sebep oldu. Mauo Icardi'nin, Nara'yı halen takip ediyor olması ise dikkatlerden kaçmadı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.