Volkan Demirel üçüncü kez baba mı oluyor?

Volkan Demirel üçüncü kez baba mı oluyor?
Fenerbahçe'nin eski kalecisi Volkan Demirel ve eşi Zeynep Sever Demirel hakkındaki boşanma iddiaları geçtiğimiz günlerde gündeme bomba gibi düşmüştü. Ünlü çift bu kez de üçüncü bebek iddiasıyla gündemde. İşte detaylar...

Zeynep Sever ve Volkan Demirel çifti 21 Eyül 2010 tarihinde dünyaevine girdi. İki kız çocuğuna sahip ünlü çiftin kızlarından Yade 2014 , Yeda ise 2017 yılında dünyaya geldi.

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel 9 Temmuz tarihinde ailesiyle doğum gününü kutladı. Demirel'in kutlamadan paylaştığı fotoğrafarda karın bölgesindeki şişlik dikkat çekti. Çift hakında üçüncü çocuk iddialarının çıkmasına sebep oldu.


Zeynep Demirel'in sözleri şüphelendirdi

Ailesiyle birlikte doğum gününü kutlayan Zeynep Demirel, kutlamadan fotoğraflar paylaştı. Demirel, instagram platformundan paylaştğı karelerin altına "İlahi kudretin senaryosu biz fanilerin öngördüğünden farklı çoğu zaman. Bir kayıp bir doğuşa, bir soluş bir açışa karşı dengede hayatta. Evet 35 oldum, gökyüzünün başka rengi de varmış, taşın sert olduğunu geç farketmişim ve bir yanımız yaprak dökerken, bir yanımız bahar bahçe olabilirmiş…" notunu düştü.


"Bir kayıp bir doğuşa karşı dengede"

Volkan Demirel'in babası Ali Naci Demirel 25 Haziran 2024 tarihinde vefat etti. Bu acı kaybından kısa bir süre sonra Zeynep Demirel'in doğum günü karelerinin altında "Bir kayıp bir doğuşa, bir soluş bir açışa karşı dengede hayatta." ifadelerini kullanması, hamilelik iddialarını güçlendirdi.

zeynepdemirelhamile.webp


Kayınpederine bu sözlerle veda etti

Kayınpederinin vefatının ardından instagramda birlikte fotoğraflarını paylaşan Zeynep Demirel "Bir kayınpeder gibi değil bir babaydın sen. Giderken hediyeni bıraktın bize. Seni çok seviyorum yokluğuna alımamız çok zor olacak." sözlerini kullandı.

Bu paylaşımında ise Demirel'in "Giderken hediyeni bıraktın bize" ifadesini kullanması, akıllardaki hamilelik şüphelerinin artmasına sebep oldu.

Gündem ünlü çiftin üçüncü kez ebeveyn olmaya hazırlandığı iddialarıyla çalkalanırken, ikiliden henüz net bir açıklama gelmedi.

indir.jpeg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.