Yeşilçam'ın usta sanatçısı Kadir İnanır'dan hayranlarını üzen haber! Yeniden yoğum bakıma alındı

Yeşilçam'ın usta sanatçısı Kadir İnanır'dan hayranlarını üzen haber! Yeniden yoğum bakıma alındı
Yeşilçam'da sayısız filmin başrol oyuncusu Kadir İnanır, yaşadığı pıhtı atması nedeniyle zor günler geçiriyor. Usta sanatçının sağlık durumu hakkındaki son bilgiyi doktorlar paylaştı.

Tatar Ramazan, Selvi Boylum Al Yazmalım gibi birçok kült filmin başrol oyuncusu Kadir İnanır, geçtiğimiz Mart ayında evinde fenalaşarak hastaneye kaldırılmıştı. Sevilen sanatçının tetkikleri sonucunda beynine pıhtı attığı anlaşılmış ve bir süre yoğun bakımda tedavi altına alınmıştır. Kadir İnanır'ın eşi Jülide Kural, İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama yapmış ve tedavinin iyiye gittiğinin sinyalini vererek fizik tedavi sürecinin başladığını belirtmişti.


Kadir İnanır'dan sağlık durumuna dair üzen gelişme!

Kadir İnanır fizik tedavi sürecinin başlamasıyla evine taburcu edilmesinin ardından Yeditepe Üniversitesi Koşuyolu Hastanesi'ne giderek akciğerinde oluşan enfeksiyon nedeniyle yeniden hastaneye yatırıldığı ve tedavi sürecinin başladığı iddia edilmişti. Günlerdir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin hayranları usta sanatçının son durumuna ilişkin gelişmeleri merak ederken Jülide Kural'da açıklama geldi.

Kural'ın yaptığı açıklamaya göre; Kadir İnanır'ın fizik tedavi merkezinde tedavi sürecinin devam ettiği sırada akciğerde görülen hafif enfeksiyon nedeniyle yeniden hastaneye döndüklerini belirtti. Jülide Kural; asla eve gitmedik ve başka bir fizik tedavi hastanesine geçiş yaparak hastanede olduklarını belirtti.

kadir-inanir-esi-kim-julide-kural-kimdir.webp

Kadir İnanır 3 gündür yoğun bakımda

Jülide Kural açıklamalarının devamında; Kadir İnanır'ın 3 gündür tedbir amaçlı yoğun bakımda olduğunu ifade ederek "Büyük bir rahatsızlık değil entübelik bir durum yok" dedi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.