Ala Tokel'den futbolcu sevgilisine romantik kutlama

Ala Tokel'den futbolcu sevgilisine romantik kutlama
Sosyal medyada büyük bir takipçi kitlesine sahip olan Ala Tokel'in ilişkileri çok konuşuluyor. Magazin gündeminden düşmeyen ünlü fenomen bu kez de kendinden 9 yaş küçük sevgilisinin doğum gününü kutladığı paylaşımıyla dikkat çekti. İşte o paylaşım...

Ala Tokel instagramda 601 bin takipçiye sahip ünlü bir fenomen. Tokel'in aynı zamanda Türkiyenin dört bir yanında tırnak bakım ve makyaj stüdyoları şubeleri bulunuyor. Yaptığı paylaşımlar ve yaşadığı ilişki ile magazin gündeminde yer bulan Tokel, son olarak sevgilisi Bertuğ Özgür Yıldırım ile aralarındaki yaş farkı nedeniyle eleştirilerin odağına yerleşti.

tokel.webp

"Siz burada yazmadıkça aklımıza bile gelmiyor"

Ala Tokel Fransa Ligue 1 ekibi Rennes'te forma giyen Bertuğ Yıldırım ile yaşadığı aşkla gündeme gelmişti. 2002 doğumlu olan Bertuğ Yıldırım ile aralarında 9 yaş fark bulunan Ala Tokel, sosyal medyada maruz kaldığı eleştiriler üzerine bir açıklamada bulundu.

Yaş konusunda hiçbir problem yaşamadıkarını belirten Tokel, "Ben mutluyum, o mutlu. Yaşa dair hiçbir sorun yaşamıyoruz. Fark etmiyoruz bile. Siz burada yazmadıkça aklımıza dahi gelmiyor. Çünkü hissettiklerimiz ve kafamız bir. Başka bir şey düşünmüyoruz. Çok mutluyuz. Ve umarım sonsuza dek sürer.. Başka sorusu olan?" dedi.


Sevgilisinin doğum gününü kutladı

Yapılan olumsuz yorumlar nedeniyle aşklarını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ünlü çift, dün akşam (11 Temmuz) Ala Tokel'in yaptığı paylaşımla tekrar gündeme geldi.

Ala Tokel doğum gününü kutlamak için instagram hesabı üzerinden sevgilisinin fotoğrafını paylaşarak "iyiki doğdun sevgilim" notunu düştü.

alap.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.