Sultangazi Belediyesi Kayseri'de kamp düzenledi

Sultangazi Belediyesi Kayseri'de kamp düzenledi
Sultangazi Belediyesi, Kayseri Erciyes'te 40 gencin katılımıyla kamp düzenledi. Kampte gençler, 3 bin 917 metre rakımdaki Erciyes Dağı'na çıkarak doğa manzarasının keyfini çıkardı.

Sultangazi Belediyesi'nin Kayseri Erciyes Dağı'nda düzenlediği Gençlik Kampına 40 genç ve eğitmenler katıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Erciyes Kamp Eğitim Merkezi'nde matrak, masa tenisi, bocce ve futboldan oluşan sportif etkinliklere katılan gençler, eğlence dolu vakitler geçirdi. 4 gün süren kamp süresince gençler, 3 bin 917 metre rakımdaki Erciyes Dağı'na çıkarak doğa manzarasını doyasıya yaşama imkanına sahip oldu.

Gençlerin geleceğin teminatı olduğunun altını çizen Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, "Bugüne kadar bin 500'den fazla gencimizi bu kamplarda ağırladık. Gençlerimizin doğayla iç içe olmaları ve sportif aktivitelere katılmaları, arkadaşlarıyla birlikte eğlenme fırsatı bulmaları kişisel gelişimlerine yardımcı olmanın yanı sıra unutulmayacak anılar da bırakıyor. Kayseri Erciyes'teki bu kampın da bu açıdan faydalı olduğuna inanıyorum. Gençlerimizin mutluluğu ve memnuniyeti bizleri de mutlu ediyor. Ülkemizin geleceği olan gençlerimizi her alanda desteklemeye devam edeceğiz" dedi.

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.