Silivri’de “Son Akşam Yemeği” filmine ücretsiz gösterim!

Silivri’de “Son Akşam Yemeği” filmine ücretsiz gösterim!
Silivri Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyonda Cumhuriyet’in kurulmasından bir gün önceyi konu alan “Son Akşam Yemeği” filmi vatandaşlarla buluşacak.

İstanbul’un Silivri ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında “Son Akşam Yemeği” adlı filmin ücretsiz gösterimi yapılacak.

Silivri Belediyesi’nin resmi sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda, Son Akşam Yemeği filminin 27 Ekim 2024 Pazar günü ilçede gösterileceği açıklandı.

Ücretsiz olarak düzenlenecek sinema gösterimi etkinliği 27 Ekim Pazar günü saa 19.00’da Önder Yılmaz Sahnesi’nde gerçekleştirilecek.

Film gösterimie katılmak isteyenler Silivri Belediyesi Kültür Merkezi’ne başvurarak ücretsiz biletlerini temin edebilecek.

gakcxanwoaak9yy.jpeg
Silivri Belediyesi'nden ücretsiz film gösterimi

Son Akşam Yemeği filmi

2023 yılında hayata geçirilen Son Akşam Yemeği filmi, 29 Ekim 1923’ün bir gün öncesine odaklanıyor. Cumhuriyet’in İlanından bir gün önce Çankaya Köşkü’nde bir akşam yemeği sırasında geçen filmde Onur Tuna, Mustafa Kemal Atatürk’e hayat veriyor. Filmde ayrıca Pelin Akil, Azra Aksu, Necip Memili, Engin Şenkan, Mustafa Kırantepe ve Yasemin Baştan gibi oyuncular da yer alıyor.

Son Akşam Yemeği filminin yönetmen koltuğunda Levent Onan otururken, yapımın senaryo yazarlıklarını ise Ayla Hacıoğulları ve Vilmer Özçınar üstleniyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.