İBB Başkanı İmamoğlu’ndan İstanbul Baro Başkanı seçilen Kaboğlu’na tebrik

İBB Başkanı İmamoğlu’ndan İstanbul Baro Başkanı seçilen Kaboğlu’na tebrik
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu dün yapılan seçimde İstanbul Baro Başkanı Seçilen İbrahim Kaboğlu’nu tebrik etti.

İstanbul Baro Başkanlığı seçimi dün yapılan oylamanın ardından sona erdi. Yarışı tanınmış hukukçu, akademisyen ve siyasetçi İbrahim Özden Kaboğlu kazanarak yeni İstanbul Baro Başkanı oldu. Yeni İstanbul Baro Başkanı’na ilk tebrik İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kişisel X hesabından paylaştığı bir mesajla yeni İstanbul Baro Başkanı İbrahim Kaboğlu’na tebriklerini sundu. Kaboğlu ile yan yana çekilen bir fotoğrafını da mesaja ekleyen İmamoğlu, yeni başkana başarılar diledi.

Ekrem İmamoğlu’nun yeni İstanbul Baro Başkanı İbrahim Kaboğlu’na yönelik tebrik mesajında şu ifadeler yer aldı: “İstanbul Barosu seçimlerini kazanan Prof. Dr. İbrahim Kaboğlu ve yeni yönetimini tebrik ediyorum. Hakkın, hukukun, adaletin en büyük talep olduğu bugünlerde faaliyet yürütecek baromuza başarılar diliyorum.”

Yeni İstanbul Baro Başkanı İbrahim Kaboğlu oldu

İstanbul Barosu 126. Genel Kurulu ve Başkanlık Seçimi dün Haliç Kongre Merkezi’nde yapılmıştı. 12 adayın yarıştığı seçimlerde Değişim için Avukatlar Grubu adayı olan İbrahim Özden Kaboğlu, 7 bin 197 oy alarak başkan seçilmişti. Mevcut başkan ve İlke Çağdaş Avukatlar Grubu adayı Filiz Saraç ise aldığı 4 bin 67 oy ile dördüncü olmuştu.

Kaynak:Hediye Tarakçı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.