Yenidoğan Çetesi skandalında adı geçen Medlife Hastanesi önünde gerilim: Polis ekipleri sevk edildi

Yenidoğan Çetesi skandalında adı geçen Medlife Hastanesi önünde gerilim: Polis ekipleri sevk edildi
Yenidoğan Çetesi skandalında 9 hastanenin ruhsatının iptalinin ardından vatandaşlar adı geçen Medlife Hastanesi'nde toplanarak eylem yaptı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Yenidoğan Çetesi skandalında, Türkiye'nin dört bir yanından tepkiler sürerken bugün ruhsatı iptal edilen hastanelerin önünde vatandaşlar eylem yaptı. Bebeklerin ölümüne neden olan hastaneler arasında geçen Beylikdüzü'ndeki Özel Medlife Hastanesi'nde toplanan kalabalık grup yaşanan olaya isyan etti. Kısa sürede hastane önünde güvenlik görevlileri ve grup arasında gerilim yaşanması üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

medlife-hastanesi-yenidogan.webp
Yenidoğan Çetesi skandalında adı geçen Medlife Hastanesi önünde gerilim yaşandı

Hastanenin tabelası söküldü

Yenidoğan Çetesi soruşturmasında 9 hastanenin adı geçerken o hastanelerdeki tabelalarda söküm işlemleri başladı. Ruhsatı iptal edilen hastaneler arasında olan Özel Medlife Hastanesi, sabah saatlerinde dış cephesindeki tabelalarını sökerken adı geçen diğer hastanelerde ise brandalar örtülerek hastanelerin adı kapatılmaya çalışıldı

yenidogan-cetesi-medlife-hastanesi.webp
Medlife Hastanesi önüne çok sayıda polis ekibi sevk edildi

Çok sayıda polis ekibi sevk edildi

Medlife Hastanesi önünde toplanan kalabalık grup, öğle saatlerinde toplanarak hayatını kaybeden bebekler için sessizliğini bozdu. Mağdur vatandaşlar, daha önce hastanede doğum yapan ve yaşamına son verilen bebekleri için tepki göstererek basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Grup ile hastane güvenliği arasında yaşanan gerilimin ardından olay yerine çok sayıda polis ekibi ve çevik kuvvet sevk edildi.


Hastane çevresinde etten duvar ören polis ekipleri, bölgede bekleme işlemlerini sürdürüyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Güray Varol

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.