D-100’de kaza yapan şoför yaya olarak kaçtı!

D-100’de kaza yapan şoför yaya olarak kaçtı!
İstanbul'da Avcılar D-100 Karayolu üzerinde kaza yapan bir araç sürücüsü otomobilini yolda bırakarak yaya olarak olay yerinden uzaklaştı.

İstanbul'un en işlek yollarından olan D-100 Karayolu'nun Avcılar istikametinde dün gece yarısı bir trafik kazası yaşandı. Bir araca çarpan otomobil sürücüsü, arabasını bırakıp olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

D-100 Avcılar'da trafik kazası!

D-100 Karayolunda otomobil sürücüsü, başka bir araca çarparak savrulmasına neden oldu. Aracın sürücüsü yaralanırken, kazaya nedne olan sürücü ise otomobilini olay yerinde bırakarak kaçtı. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

avcilar-kaza.jpg
Kaza yapan şoför aracını yol ortasında bırakıp kaçtı!

Olay yerinden kaçan şoför aranıyor!

Kaza, gece saatlerinde Küçükçekmece yönünde Denizköşkler Mahallesi'nde meydana geldi. 34 GCF 351plakalı otomobil sürücüsü Küçükçekmece yönünde ilerleyen 34 LZ 0232 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle iki otomobil savruldu. 34 LZ 0232 plakalı otomobil çarpmanın şiddetiyle ters dönerek bariyerlere çarptı; sürücüsü hafif yaralandı. Kazaya neden olan sürücü ise, otomobilini bırakarak olay yerinden yaya olarak kaçtı.

Mağdur sürücü: Ölümden döndüm

Kaza nedeniyle iki araçta da maddi hasar meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis kazaya neden olan sürücünün yakalanması için çalışma başlatırken, yaralanan ve tedavisi ayakta yapılan sürücü ise, "Aracıma çarptı, ölümden döndüm. Aracım bu halde. Sürücüsü de kaçtı" diye konuştu. (DHA)

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.