İstanbul’da bugün hava nasıl, yağmur yağacak mı 21 Ekim 2024 Pazartesi?

İstanbul’da bugün hava nasıl, yağmur yağacak mı 21 Ekim 2024 Pazartesi?
Haftanın ilk gününde işlerine ve okullarına gitmek için erken saatte evden çıkacak olan vatandaşlar 21 Ekim Pazartesi günü İstanbul hava durumunu anlık olarak merak ediyor! İşte yanıtı…

Megakent İstanbul’da son günlerde yaşanan değişken hava durumu vatandaşların sonuçları günlük veya anlık olarak merak etmelerine neden oluyor. Sonbaharın etkisini iyiden iyiye hissettirdiği bu günlerde İstanbul’da yağmur olup olmadığı, rüzgarın şiddeti ve havanın anlık olarak kaç derece olduğu düzenli olarak araştırılıyor. Peki 21 Ekim 2024 Pazartesi günü İstanbul’da hava nasıl, rüzgar var mı, yağmur yağacak mı, şemsiye almaya gerek var mı? İşte MGM’nin güncel verilerine göre İstanbul hava durumu hakkında tüm merak edilen soruların yanıtları…

İstanbul’da bugün hava nasıl 21 Ekim Pazartesi?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) İstanbul’un anlık, saatlik ve günlük hava durumunu resmi internet sitesinde güncel olarak açıklamaya devam ediyor. Son verilere göre, 21 Ekim 2024 Pazartesi sabahı saat 06.30 sularında İstanbul’da hava sıcaklığı 11 dereceyi gösteriyor.

21 Ekim 2024 Pazartesi İstanbul anlık, saatlik, günlük hava durumu

İstanbul’da günlük hava sıcaklığının yanı sıra anlık ve saatlik durum da merak konusu oluyor. MGM’nin verilerine göre megakentte sabahın ilk saatlerine 11 derecelik sıcaklıkla başlayan havanın saat 09.00 itibarıyla yükselişe geçerek 14 dereceye, öğlen saatlerinde 16 dereceye, saat 15.00’te ise en yüksek değer olan 18 dereceye çıkması öngörülüyor.

İstanbul günlük hava durumu 21 Ekim Pazartesi

Gündüz saatlerinde en düşük 11 en yüksek 18 derece olarak hissedilecek İstanbul’daki hava sıcaklıkları saat 18.00’in ardından yeniden düşüşe geçecek. Saat 18.00’de 16 dereceye inen sıcaklıklar, 21.00’de 15, yeni güne saatler kala ise 14 dereceye düşecek.

21 Ekim Pazartesi İstanbul’da bugün yağmur var mı?

Hava sıcaklık derecesinin yanı sıra İstanbul’da yağmur olup olmadığı da araştırılıyor. Evlerinden yanlarına şemsiye alarak çıkmak isteyenler yağış durumu ile ilgili son güncellemeleri merak ediyor. Meteorolojinin açıkladığı güncel ölçümlere göre, 21 Ekim 2024 Pazartesi günü İstanbul’da parçalı ve az bulutlu bir hava olmasına rağmen yağmur beklenmiyor.

istanbul-hava-21-ekim.png
21 Ekim 2024 Pazartesi MGM'ye göre İstanbul hava durumu tablosu

Kaynak:Berrin Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.