Hasan Can Kaya'ya gözaltı şoku! Ünlü komedyen iddialarla ilgili açıklama yaptı

Hasan Can Kaya'ya gözaltı şoku! Ünlü komedyen iddialarla ilgili açıklama yaptı
Konuşanlar adlı program ile ünlenen Hasan Can Kaya, bu sabah saatlerinde genç bir kızı zorla alıkoyma iddiası üzerine gözaltına alındı. Ünlü komedyen iddialar ile ilgili ilk kez açıklamada bulundu.

Son yıllarda izlenme rekorları kıran Konuşanlar isimli talk show programıyla ününe ün katan Hasan Can Kaya, genç bir kızı evinde alıkoyma iddiaları nedeniyle gündeme geldi. İddiaya göre özel bir üniversitenin mezuniyet partisinde tanışan 23 yaşındaki genç kız ve Kaya gecenin ilerleyen saatlerinde mekandan ayrılarak Hasan Can Kaya'nın Levent'te bulunan evine gitti. Daha sonrasında ise sevilen komedyenin genç kızı evinde zorla alıkoyduğu iddia edildi.

eqdjto2lf0eo0mlmzrpgca.webp

Canlı konum üzerine polis harekete geçti

Salı günü gerçekleşen olayda iddiaya göre Hasan Can Kaya'nın Nazlıcan isimli genç kızla evinde yakınlaşmak istediği fakat kızın bu yakınlıktan rahatsız olmasıyla evden gitmek istediği öne sürüldü. Kaya'nın, iddiaya göre genç kızın evden gitmesine izin vermediği ve zorla alıkoymaya çalıştığı belirtildi.

nazli.webp


Nazlıcan isimli genç daha sonrasında cep telefonu üzerinden yakın arkadaşlarına canlı konum atarak, Hasan Can Kaya'nın evden çıkmasına izin vermediğini iddia etti. Olay üzerine genç kızın arkadaşları polise ihbarda bulunarak Hasan Can Kaya'nın evine baskın düzenleyerek Kaya'yı emniyete götürdü. Beşiktaş Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Hasan Can Kaya, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

2.jpg

Hasan Can Kaya'dan iddialar üzerine açıklama geldi

Polis ekipleri tarafından emniyete götürülen Hasan Can Kaya, ifadesinin ardından Nazlıcan isimli genç kızın şikayetçi olmaması nedeniyle serbest bırakıldı. Suçlamaları reddeden Kaya, serbest bırakılmasının ardından sosyal medya hesabı X üzerinden açıklamalarda bulundu. Hasan Can Kaya, iddiaların gerçek dışı olduğunu ve kendisine itibar suikasti yapıldığını ifade etti.


Hasan Can Kaya'nın yaptığı paylaşımın tamamı ise şöyle; "Arkadaşlar bahse konu haberler gerçek dışı iddialardan ibaret olup ahlaksızca iftira atanlara yönelik tüm yasal haklarımı kullanacağımın bilinmesini isterim. İtibar suikasti var. Her yere aynı anda aynı yalanlar servis edilmiş. Sabahtan beri okuduğum mide bulandırıcı Emniyet, savcılık, gözaltı, madde verme, alıkoyma vb iftiraları atanlardan hukuk önünde hesap soracağım. Büyük şaşkınlık ve üzüntü içerisindeyim." dedi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.