15-16 Haziran 2024 İstanbul'da Kurban Bayramı arifesi ve bayramın ilk günü hava nasıl olacak, hafta sonu sıcaklıklar kaç derece?

15-16 Haziran 2024 İstanbul'da Kurban Bayramı arifesi ve bayramın ilk günü hava nasıl olacak, hafta sonu sıcaklıklar kaç derece?
İstanbul'da 15-16 Haziran 2024 hafta sonu hava durumu verileri açıklandı. Kurban Bayramı'nın arifesi ve bayramın ilk günü olması dolayısıyla hava megakentte nasıl olacak? İşte yanıtı...

İstanbul'da hafta sonu ve Kurban Bayramı tatilinin başlıyor olması ile birlikte milyonlarca kişi havanın son durumunu merak ediyor. Megakentte AKOM tarafından yapılan uyarılara göre sıcaklığın 8-10 derece düşeceğinin sinyalleri verilmesinin ardından Kurban Bayramı'nda İstanbul'da yağmur yağacak mı? 15 Haziran 2024 Cumartesi arife günü ve 16 Haziran 2024 Pazar günü İstanbul'da hava nasıl olacak? Sıcaklık kaç derece olarak ölçülecek? İl genelinde yağmur görülecek mi? Hava Kurban Bayramı arife günü nasıl olacak? Kurban Bayramı 1'nci günü İstanbul'da hava nasıl olacak? İşte güncel İstanbul hava durumu verileri...

İstanbul 15 Haziran 2024 Cumartesi hava durumu

İstanbul'da Kurban Bayramı arifesi ve Cumartesi gününde hava açık ve parçalı bulutlu güneşli olacak. İl genelinde en yüksek sıcaklık 27, en düşük ise 19 derece ölçülecek. Rüzgar saatte 15 km hızla esecek. Nem yüzde 53 olması öngörülüyor.


İstanbul 16 Haziran 2024 Pazar hava durumu

İstanbul'da Kurban Bayramı'nın 1. günü hava güneşli olması bekleniyor. Pazar günü hava genel olarak rüzgarlı bir gün olarak geçecek. Sıcaklık en yüksek 29, gece en düşük 19 derece ölçülecek. Rüzgar saatte 15-25 km hızla esecek.

1.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.