Kurban Bayramı öncesi koyun firar etti, sahibi son anda yakaladı!

Kurban Bayramı öncesi koyun firar etti, sahibi son anda yakaladı!
İstanbul'da Kurban Bayramı hazırlıkları son sürat devam ederken, bir vatandaş bayramda ibadetini gerçekleştirmek için satın aldığı koyunu kaçırdı. Yakalamaca anları ise böyle kaydedildi.

Kurban Bayramı'na 2 günden az bir süre kala birçok vatandaş kurbanlık alımını son günlere bıraktı. Fiyatların son günlerde düşmeye başlaması ile birlikte talep, geçtiğimiz yıllara göre düşük olmasına rağmen küçükbaş kurbanlıklara yönelik satın alımları sürüyor.

İstanbul'da Kurban Bayramı'nda ibadetini gerçekleştirmek isteyen bir vatandaş, satın aldığı koyunu kaçırınca sokaklarda kovalamaca yaşandı.

Kurbanlık koyun firarda!

Pendik Güllübağlar mahallesinde bir vatandaş, satın aldığı kurbanlık koyunu elinden kaçırınca ortaya kovalamaca anları çıktı. Kurbanlık sahibi, elinden kaçırdığı küçükbaş hayvanı Pendik sokaklarında yakalamaya çalıştı. O anlarda işlek olan mahallede yaşanan yakalama anları kısa sürede son buldu.


Kaçak kurbanlık, sahibi tarafından ayaklarından tutularak yakalanırken, şans eseri işlek olan mahallede trafik ışıklarının kırmızı yanmasıyla herhangi bir kaza yaşanmadı. Kurbanlık koyunun yakalanma anları ise saniye saniye kaydedildi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.